BEZ CENZURE: Majli Sajrus skroz gola! (VIDEO)

Tinejdžerska zvezda je provokativnim spotom za numeru "Wrecking Ball" šokirala svoje fanove

  • 1

Kada ne znate kako da pesmom privučete pažnju, golotinja je uvek dobro rešenje, a toga se pridržava i Majli Sajruskoja je fanove iznenadila do sada najprovokativnijim spotom u kojem se gola ko od majke rođena uvija oko lanaca i još lascivno liže ogromni malj za razbijanje kamenja!

Mlada pevačica i glumica, koju je magazin "Maksim" proglasio za najlepšu ženu na svetu, odlučila je da pokaže da više nije slatka tinejdžerka i nakon što je razgolićena šokirala publiku na dodeli MTV nagrada, u spotu za numeru "Wrecking Ball" je otišla korak dalje i skinula je sve sa sebe, a pesma... pa, procenite sami, ako ste je zaista odslušali.

Pogledajte seksi spot Majli Sajrus:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ироничар

    12. septembar 2013 | 00:07

    KILLUMINATI :) ... odvratna i radi isto sr**je ko i ostale mtv "zvezde"... svlačiti se go, prikzivati morbidne stvari u spotovima, čudne i sotonistične stvari, prikazivati perverziju, raskoš i materializam.... to su ti idoli današnjih ljudi a pogotovo dece ovaca kojim se ispire mozak, - to radi i JK u SRB pa zato misli d aje moderna ako se rpavi budalu iz religije i prikazuje (odnosno kopira) iste masonske stvari ko što ih prikazuju ove lutke odnosno sluge novog svetskog poredka sa zapada a ne zna da ispada samo seljančura zbog toga a ne zvezda... i još nešto... pojma nemam što su ovu izabrali za "najseksi curu na svetu" ... wtf??? faca i telo ko neki dečkić razmažen... valjda su to uradili zbog toga što su svi skupa već isplanirali taj "razvrat" - kako bi sa diznijevih programa za decu prerasla u sponzorušu koja radi nemoralne stvari na svojim spotovima - i tako prikažu svoju naklonjenost pedofiliji i perverzji (jedan od simbola iluminata i masona) - eh ta prokleta amerika....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA