≫ 

Neodoljivo štene se „smeši” posetiocima prihvatilišta u nadi da će ga neko udomiti

Crno štene labradora istopilo je srca ljudi širom sveta svojom ljupkom taktikom

  • 1

Štene po imenu Berou zbrinula je organizacija ''Humane Society of Northwest Louisiana'', iz američke savezne države Lujzijane, kada je imao svega osam nedelja. On je pronađen zajedno sa još dva šteneta, ali se odmah izdvojio svojim šarmantnim osmehom, piše UNILAD.

Kada je pronađen, Berou je imao zdravstvenih poteškoća, ali se otada u potpunosti oporavio zahvaljujući trudu pomenute organizacije. Sara Volton, volonterka koja ga je pronašla, brzo je primetila da ljupko crno mladunče labradora ima običaj da izbaci zube kada neko prolazi pored njega, pa time odaje utisak da se smeši.

- To se dešava kada god mu se neko obraća sa nežnošću u glasu. Izmami mu se taj osmeh koji kao da govori „Dođi da me maziš i paziš” - objašnjava Sara.

Berouu očigledno prijaju komplimenti, jer se „osmehne” svaki put kada mu se kaže da je dobar dečko.

Prihvatilište sada nastoji da ga udomi uspomoć društvenih mreža, pa su ga usnimili kako se kezi u nadi da će tako uspeti da istaknu njegovu nežnu stranu. Snimak sa Fejsbuka ima već više od 220.000 pregleda.

Ipak, uprkos svojoj popularnosti, Berou i dalje čeka na dom pun ljubavi, kao i njegova sestrica Ou. Volonteri iz prihvatilišta su, pak, uvereni da neće morati dugo da čekaju.

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA