Dečko ju je vezao tokom seksa, zbog toga je umrla: Devojka (23) povredila zglob i dobila smrtonosni virus koji izjeda ljudsko meso

Prema rečima lekara, postoje tri stvari koje su mogle izazvati smrt

  • 0

Keti Vidovson (23) otišla je u bolnicu nakon što je povredila levi zglob tokom seksa. Doktori su joj prepisali lekove protiv bolova i poslali je kući. Sledećeg dana nije mogla da pomeri ruku koja je skroz pocrnela. Doživela je srčani udar u kolima hitne pomoći i samo nekoliko minuta kasnije lekari su konstatovali smrt

Nataliji se torba zakačila na vratima voza. Vukao ju je čitavu stanicu! (VIDEO)

Naime, Keti je preminula zbog virusa koji napada ljudsko meso i izjeda ga. Bolest se može uzrokovati malom posekotinom na nečijom koži, koja se brzo može razviti u smrtonosne bakterije.

Istraživanje o njenoj smrti započelo je medicinsko osoblje u bolnici "Good Hope", ali nisu uspeli da otkriju šta je u pitanju.

Njena ožalošćena porodica je čekala u bolnici, a Keti je iza sebe ostavila i bebu.

Ema Brovn je na suđenju istakla da je u pitanju lekarski propust, jer doktori nisu shvatili ozbiljnost situacije kada je Keti prvi put došla u bolnicu.

- Kada je došla prvi put trebali su da ispitaju o čemu se radi. Oni to nisu ispoštovali, ali da je Keti ostala tada u bolnici ona bi sada bila živa - istakla je ona.

Ketin dečko Dean (25), koji je kuvar, rekao je da je vezao devojku tokom seksa dan pre smrti.

- Ne sećam se šta se tačno desilo. Nismo to ranije radili. Izgubio sam najbolju verenicu, a naše dete je izgubilo mamu. Lekari kažu da je to zbog vezivanja. Ja sam u šoku, ne mogu to da oprostim sebi - rekao je on.

Foto: Facebook

Njena mama Triša besna je zbog propusta lekara.

- Otišli su kući oko 6 časova i imali su seks. Ona je bila vezana, ali bili su ljubavni par i to je njihova stvar šta rade iza zatvorenih vrata. Sledećeg dana joj je ruka izgledala užasno. Dean je fotografisao njenu ruku i odmah su pozvali hitnu pomoć. Na njenom palcu nalazi se crna mrlja i mi mislimo da je to uzrok - istakla je ona.

Prema rečima lekara, postoje tri stvari koje su mogle izazvati smrt.

Porodica sada razmišlja o pravnom postupku protiv fondacije koju vodi bolnica u koju je Keti primljena.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA