Kumovi na četiri noge: Ovi mladenci nisu imali dilemu s kim će se okumiti (FOTO)

Na dan ceremonije polako su šetali ka oltaru izazivajući divljenje, ali i kikotanje prisutnih svatova

  • 3

Kada odlučite da se venčate, odluka ko će vam biti kum(a) može biti teška. Lupate glavu i razmišljate danima. Ema i Šejn nisu imali taj problem. Ema Li i Šejn Metjuz venčali su se u vili u Kumbriji u Engleskoj, a njihovi kumovi bili su aljaski malamuti Niko i Fil.

ZA DOBRO JUTRO: Ovaj čovek u svojoj kući napravio "dom za stare životinje" i ne može da prestane da ih spasava (FOTO) (VIDEO)

Naravno, do oltara su pse doveli prijatelji mlade i mladoženje.

- U većini mesta koje smo obišli da zakažemo venčanje bi se mrštili na naše pitanje čim bi ugledali veličinu pasa ili bi nam rekli kako imaju previše pravila o tome gde psi smeju i gde ne smeju da se nalaze – rekla je Ema Li.

Na kraju su se ipak snašli.

- Psi se ni u jednom trenutku nisu odvojili od nas i bili su deo svega – dodala je.

Kuma i kum stigli su dan ranije sa svojim vlasnicima u vilu gde je obavljeno venčanje. Na dan ceremonije polako su šetali ka oltaru izazivajući divljenje, ali i kikotanje prisutnih svatova.

Fil je na svojoj ogrlici imao zakačenu kameru, pa je sve uspeo da snimi. Nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno „da“, psi se igrali i mazili sa svim zvanicama.

Kada je došlo vreme za ples, psi kumovi su se takođe pridrušili. Koliko su kumovi značili mladencima svedoči i to što je torta ukrašena njihovim likom.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA