Uhvatila je muža dok je spopadao maloletnicu i sve je snimljeno do samog kraja! A onda je saznala užasavajuću istinu (VIDEO)

"To Catch a cheater" ili "Uhvatiti varalicu" je Jutjub kanal koji otkriva koliko neko ceni svoju vezu

  • 2

Žena je svom suprugu "namestila" zavodnicu koja mu je prišla dok je hranio patke u parku. Devojka je lagala da još nije punoletna, što na kraju nije zasmetalo napaljenom muškarcu.

Otac troje dece sakrio kameru u gel za tuširanje, pa snimao 13-ogodišnju devojčicu (FOTO)

"To Catch a cheater" ili u prevodu "Uhvatiti varalicu" je Jutjub kanal koji otkriva koliko neko ceni svoju vezu. Osoba svom partneru smesti atraktivnu zavodnicu ili zavodnika i zatim na skrivenoj kameri prati njegove reakcije.

Ovog puta žena je svom suprugu namestila "maloletnu" zavodnicu koja mu je prišla dok je hranio patke u parku. Započeli su razgovor i ubrzo mu je rekla da još nije punoletna, iako zapravo ima 18 godina. Počela je da ga zavodi istezanjem, na šta je on ostao zatečen.

Ipak, uspeo je da se snađe i ponudi joj prijateljstvo, a zatražio je njen broj, a supruga je ostala zgrožena. Muškarac je shvatio da je upao u zamku pošto je primetio da je devojka ozvučena, ali bilo je prekasno. Šokirana žena shvatila je da joj je brak lažan i završila u suzama.

Voditelju emisije žena je ispričala da su joj nedavno komšije, koje su se tek doselile, došle na vrata i obavestile je da su se raspitivale o osuđenim pedofilima u tom kraju. Ispostavilo se da supruga nije ni znala da živi s pedofilom. Kada mu je to rekla, on se branio time kako je to bilo odavno.

- Sad znam da živim sa strancem - zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Григориј

    23. avgust 2017 | 22:41

    Жена хоће да напусти мужа па му подмеће секси клинку да би отишла без гриже савести. Фуј! Гора је од њега

  • Katolik- Bosanac

    23. avgust 2017 | 22:10

    Ona je sama muzu podmetnula ovu klinku da ga iskusa i provjeri dali je zeni odan. Kad se brak cijenio, prosla su ta vremena, cast izuzecima na obe strane ali ih je u malom broju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA