Lik pokušao da pokrade teretanu MMA borca: Naravno, to se užasno završilo po njega (VIDEO)

MMA borac je koristio tehnike džudoa kako bi savladao pljačkaša

  • 3

Jedan muškarac pokušao je da opljačka teretanu MMA borca, ali je ubrzo potom gorko zažalio.

Tri policajca htela da pretresu ženu, a ona se onesvestila, naišao je njen muž bivši MMA borac i pobacao ih po podu! (VIDEO)

Prema pisanju "FoxLA.com" koji citira policiju, pljačkaš je ušao u teretanu u Burbanku, u Kaliforniji, sa pištoljem u rukama nešto posle devet časova uveče po lokalnom vremenu.

Instruktor Džejkob Pauel, amaterski MMA borac, držao je trening jednom od svojih učenika kada je osumnjičeni ušao. Pauel je uspeo da iz ruku napadača izbije pištolj, da bi ga potom držao dok policija nije došla.

- Proradili su mi instinkti. Koristio sam tehnike džudoa da bi mu prišao i kako bi mu oružje izbio iz ruke pre nego što su stigli policajci. Jedan od momaka koji je trenirao pozvao je policiju dok sam ga ja držao - napisao je Pauel na sajtu Sherdog.

Nismo sigurni kako ga je MMA borac "držao", ali se na snimku može videti kako policija izvodi iz teretane dezorijentisanogi pljačkaša sa krvavim licem.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA