Plejboj vilu Hefner je kupio za milion dolara, a prodao za 100: Kroz nju su prodefilovale najlepše žene, a u pećini su se odvijale orgije (FOTO) (VIDEO)

Hefner je živeo u vili od kad je kupio pre 46 godina za samo milion dolara

  • 9

Nakon što je preminuo osnivač magazina "Plejboj", Hju Hefner, u 91. godini u Los Anđelesu, mnogi se najviše podsećaju žena s kojima je bio, kao i lepotica koje su krasile naslovnice najpoznatijeg muškog časopisa. Pored lepih žena, poznata je i bila njegova vila na Beverli Hilsu.

Spavao je sa 1.000 njih, ali samo pored jedne želi da počiva: Evo pored koje slavne žene će biti sahranjen Hju Hefner!

Kuća u kojoj je i snimljen rijaliti "The Girls Next Door", u kojem je moglo da se vidi kakav je životni stil vlasnika "Plejboja" i koje sve lepotice su prošetale čuvenom kućom.

Foto: Profimedia/Pacific coast news

Vila na skoro 1.900 kvadratnih metara prodata je prošle godine za 100 miliona dolara Darenu Metropolusu, Hefnerovom prvom komšiji. On je od vlasnika "Plejboja" kupio pomenutu kuću 2009. godine za 18 miliona dolara.

Prema pisanju LA Times-a, to je najveća prodaja kuće u okrugu Los Anđelesa. Za nju je prvobitno traženo 200 miliona dolara. Kao deo dogovora, vremešni Hefner do smrti je mogao da živi u svojoj sobi.

Foto: Profimedia/Pacific coast news

Hefner je živeo u vili od kad je kupio pre 46 godina za samo milion dolara. Izgrađena je 1927. i leži na pet ari. Ima 29 soba, kuću za igrice, bisokop, vinski podrum i bazen sa čuvenom pećinom.

U Plejboj vili na prvom mestu su bile seksualne slobode koje je Hefner podržavao, a vremenom je postala sinonim za žurke koje su se tamo održavale često, a čije su domaćice bile Plejboj zečice.

Foto: Profimedia/Pacific coast news

Hefner je obično delio kuću sa tri zečice, s kojima je triput nedeljno gledao filmove, a plaćao im je i mesečni džeparac. Prema pisanju pojedinih američkih medija, devojke su morale do devet uveče da budu u vili zbog čega su je mnogi opisivali kao zatvor.

Pored Pjeboj zečica, godinama su kuću posećivale poznate ličnosti, muzičari, političari, pevači...

Foto: Profimedia/Corbis
Foto: Tanjug/AP
Foto: Profimedia/AFP
Foto: Profimedia/Insight Media
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 2pamtim3pisemò

    28. septembar 2017 | 19:33

    Vidite li na vrhu kuce djavola kako sedi na vrhu.Ovaj je potpisao pakt sa pomenutim i sad posle kraja ovozemaljskog "raja" ceka ga pakao sa vecnim mukama.Sam je napravio izbor.

  • čarls bronson

    28. septembar 2017 | 16:50

    Sećam se kraja sedamdesetih , kada sam ima petnaestak godina, bio si Tito ( car) u društvu ako nekako nabaviš Plejboj . Hju Hefner je institucija koju smo svi poštovali , jer na neki način On je sa svojim časopisom bio naš prozor u svet i još poneke stvari .

  • nik

    28. septembar 2017 | 16:42

    I posle ove devojke sebe nazivaju fotomodelima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA