Seksi Albanac je pobegao i počela je najčudnija potera u Evropi: Policija ga neprestano traži, ali i žene koje su potpuno odlepile za njim!

Kada je poslednji put viđen, nosio je svetlo sivu kapuljaču sa zelenom majicom ispod, a na nogama je imao sive patike

  • 22
Foto: Police Scotland

Albanski azilant pobegao je iz imigracionog centra i sada je jedan od najtraženijih ljudi u Velikoj Britaniji. Traži ga i policija, ali i brojni obožavaoci, prenosi Dejli Mejl.

Najseksi robijaša na svetu upravo su oborili sa trona: Žene poludele za novim kriminalcem, a ludilo je počelo kada se skinuo (FOTO)

Škotska policija je u pokušaju da ga pronađe, objavila na Fejsbuku fotografiju Guksima Imerija, ali je on ubrzo stekao veliki broj fanova. Imerio je iz imigracionog centra u južnom Lanarkširu pobegao u ponedeljak oko 21:40 časova.

Ovaj 25-godišnjak je visok 168 cm i ima ovalno lice, a žene na društvenim mrežama komentarišu da je "neverovatno zgodan".

On ne govori engleski jezik, ima crnu kosu, smeđe oči i čisto lice, a policija dodaje da je moguće da je sada i neobrijan. Kada je poslednji put viđen, nosio je svetlo sivu kapuljaču sa zelenom majicom ispod, a na nogama je imao sive patike.

Nije poznato da li ima porodicu u Velikoj Britaniji, ali moguće je da ima neke veze u Mančesteru i da će pokušati da se vrati tamo.

Na društvenim mrežama uglavnom žene ostavljaju pozitivne komentare na račun ovog mladića, prenosi Dejli Mejl.

"On je čudesno zgodan čovek". "Naleteće na neku ženu, a ona ćete ga kroz nekoliko godina naći kako živi pod njenom suknjom".

"Startovala bih ga preko Tindera. Rado bi krenula u potragu za njim".

Imerio nije prvi loš momak koji je privukao pažnju ženskog pola. Amerikanac Džeremi Miks je 2014. godine postao veoma popularan kada su njegove fotografije postale viralne.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ero

    8. novembar 2017 | 20:41

    Kako muskarac moze biti zgodan sa 168 cm visine?!

  • Rade.

    8. novembar 2017 | 18:19

    Mene je jedan slican ovome cepao drva ceo dan .

  • Saul Goodman

    9. novembar 2017 | 00:08

    Sexy albanac!? Nemojte me zasmijavati. To ne postoji! Gugl'o sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA