Ruskinja (21) se fotkala gola u Sibiru i svi joj gledaju u međunožje, a fora je zapravo u šumici (VIDEO)

Mnoge šume su nestale u požarima tokom letnjih meseci, a ova devojka sada poziva da se šume ne uništavaju i u zimskom periodu

  • 5

Studentkinja iz ruskog grada Irkutska je na veoma zanimljiv način odlučila da obeleži predstojeće zimske praznike. Ona je, naime, protestovala protiv seče drveća, a kako bi izrazila svoj stav slikala se gola u šumi.

Seksi Marija je vojnik i manekenka: Ne zna se da li je opasnija po život kada nosi pušku ili kada se skine u bikini (FOTO)

- Ne moramo da sečemo drveće kako bismo imali praznično raspoloženje - rekla je Liana Klevtsova (21) na društvenoj mreži Vkontakte.

Istakla je da je mnogo bolje ukrasiti drvo u njegovom prirodnom okruženju, prenosi RT.

Kako bi to i pokazala ona je otišla u sibirsku šumu, gde je gola pozirala pored jelke na kojoj su bile lampice.

Mnoge šume su nestale u požarima tokom letnjih meseci, a ova devojka sada poziva da se šume ne uništavaju i u zimskom periodu.

Svoj protest je podelila na društvenim mrežama. Reakcije ljudi su podeljene. Neki misle da ona ovo koristi sa svoju promociju, dok su joj drugi aplaudirali.

Ona je i ranije imala slične aktivnosti. Svoje telo koristi i prilikom drugih demonstracija, gde podiže svest javnosti na visoke cene benzina i niske cene autobuskih karata.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ljuba

    29. decembar 2017 | 21:08

    Sestro slatka sta radis to? Navuci ces upalu pluca. Izgleda ekstra. A i lepo pao sneg, ima ga pola metra. A sto lepo ribicu ne pokazete, ako nju nije stid da je pokaze sto da bude stid nas da je vidimo.

  • Toma

    29. decembar 2017 | 16:44

    Ove Ruskinje su neverovatno emancipovane. Oduševio sam se u Moskvi u baru kada dolaze po momke da plešu i predlažu vođenje ljubavi. To nema nigde a divno je.

  • ☆☆☆

    29. decembar 2017 | 15:32

    Trebala bi ova devojka da zna da u Srbiji ima mnogo problema i dam njena pomoć treba. Imala bi mnogo posla ovde na svačije zadovoljstvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA