≫ 

Živi život iz snova, tate su joj milioneri: Ima 18 godina i džeparac od 5.600 evra, vozi najbolja kola i oblači najskuplje stvari (FOTO)

Kako bi obeležila svoj 18. rođendan, koji je proslavila prošlog meseca, Safron je odlučila da svima predstavi svoj luksuzan način života, koji ima zahvaljujući svojim roditeljima milionerima

  • 37

Život u raskošnoj kući, sa gomilom firmiranih krpica i modnih dodataka san je većine devojaka. Kada se tu još dodaju i brza kola i najfiniji nakit, čini se da govorimo o životu prave filmske zvezde. Međutim, ovakav način života je stvarnost za mladu Safron Drevit-Barlov (18), koja ne spada u grupu običnih tinejdžerki.

"BOGATA" DECA RUSIJE: Šepure se u luksuzu, svi im zavide, ali iza njihovih fotki na Instagramu krije se velika prevara! (FOTO)

Ona je postala slavna čim se rodila, pošto su ona i njen brat blizanac Aspen, postali prva deca koja su zvanično imala dva oca, ali ne i majku.

Njeni očevi Bari i Toni Drevit-Barlov su prvi gej muškarci u Velikoj Britaniji koji su dobili potomke preko suragat majke.

Safron i Aspen su začeti pomoću jajnih ćelija žene po imenu Trejsi Mekune, a trudnoću je iznela žena po imenu Rosalind Belani.

Bari je otac jednog detata, dok je Toni otac drugog. Nikada nisu otkrili koje dete je čije, jer smatraju da su oba deteta zajednička.

Potom je par dobio sinove Orlanda (13) i blizanaca Džespera i Dalasa (6), prenosi Dejli Mejl.

Bari i Toni su najvili da pokušavaju da pomoću surogat majke dobiju još neku ćerku, jer u kući ima previše testosterona.

Kako bi obeležila svoj 18. rođendan, koji je proslavila prošlog meseca, Safron je odlučila da svima predstavi svoj luksuzan način života, koji ima zahvaljujući svojim roditeljima milionerima.

Njena garderoba vredi 1,1 milion evra, a isto toliko su joj tate uložili u posao koji je pokrenula.

- Znam da imam neverovatnu sreću. Moje tate vole fine stvari u životu, pa sam sa te strene povukla na njih. Uvek su bili velikodušni prema meni i mojoj braći. Oni žele da ljudi vide kako živimo.

Oni su sami zaradili svoj novac i kažu da ako tako uspeš da novac možeš da trošiš kako hoćeš - kaže ona.

Iako Safron i dalje ima mesečni džeparac od 5.600 evra, roditelji su joj rekli da sada mora da počne sama da zarađuje i finansira svoj životni stil.

Bari i Toni imaju bogatstvo u vrednosti od 45 miliona evra. Sav novac su sami zaradili i imaju rukovode veoma uspešnom kompanijom koja se bavi medicinskim istraživanjem.

Od svoje dece očekuju da sami zarađuju svoj novac, pa će veći deo svog bogatstva dati u dobrotvorne svrhe.

Safron je svoje tate učinila ponosnim kada je lansirala svoju kozmetičku linju za negu kože.

- Ne želim da budem samo bogata devojka koja do kraja života živi sa roditeljima - kaže ona.

Novac za firmu je dobila od roditelja, koji očekuju da im to oplati kroz svoj profit.

- Na svakih šest meseci trošim oko 17.000 evra na proizvode i kozmetiku za negu kože. Imam toliko toga. U kući imam sobu koju zovem "glamorozna soba" koja se nalazi pored moje garderobe i spavaće sobe. Imam ogledalo u Holivudskom stilu, sa sjajnim tapetama, belim tepihom i belim stolicama - kaže ona.

Kuća u kojoj porodica živi vredi 5,6 miliona funti, ima 10 spavaćih soba i nalazi se u Tampi na Floridi. Prvi sused im je pevačica Rijana. Takođe imaju i vilu u Eseksu koju redovno posećuju.

Safron i njen brat blizanac su proslavili 18. rođendan u Velikoj Britaniji u decembru. Njihovi roditelji su im dozvolili da dovedu i gomilu prijatelja iz SAD kako bi svi uživali u koktelima i šampanjcu, pošto u SAD ne sme da se pije pre 21. godine.

Ova tinejdžerka je na poklon dobila beli Range Rover, dok je njen brat dobio crni.

Pošto je okružena luksuzom na svakom koraku Safron još uvek ne razmišlja da napusti roditeljski dom.

- Da živim sama, morala bih sama da čistim kuću i perem odeću, a za to još uvek nisam spremna. Mi smo složna porodica. Mislim da bih roditeljima slomila srca kada bih otišla, pa ću ostati još malo - kaže ona.

Njen otac Bari ističe da će ona uvek biti njihova mala devojčica.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • jj

    5. januar 2018 | 13:35

    Uzas

  • mima

    5. januar 2018 | 19:09

    zivot je sreca, kad se probudis pored svojih voljenih, izadjes bez straha na ulicu, sretnes obicne ljude, pogledas sunce, prekrasno plavo nebo, pomazis kuce mace lutalice, eto to je sreca, nije sreca u novcu i moci, to je nesreca

  • Cika Mica

    5. januar 2018 | 19:17

    Orah iz ruke da joj ne uzmes😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA