Dečak (3) vrištao i putnicima sedeo na glavi, majka je sve samo posmatrala: 8 sati je maltretirao ljude u avionu (VIDEO)

Taunlejn je dečakovo ponašanje opisao demonskim. Razlog za to je što je mališa vrištao, peo se na glavu drugim ljudima, jurio kroz avion

  • 21

Trogodišnji dečak punih osam sati je maltretirao putnike koji su u avgustu iz Nemačke leteli prema Nju Džersiju. Tome svedoči snimak koji je na Jutjubu objavio umetnik Šejn Taunlejn, a video je postao svetski popularan.

Putovao je avionom sa suprugom, kada je pilot preko razglasa izgovorio njegovo ime: Nije ni slutio da će čuti najlepše vesti (VIDEO)

Taunlejn je dečakovo ponašanje opisao demonskim. Razlog za to je što je mališa vrištao, peo se na glavu drugim ljudima, jurio kroz avion, peo se na sedišta i putnicima bukvalno visio nad glavom.

Šokantno je što dečakova majka nije učinila ništa kako bi smirila sina, a sa dečakom ni stjuardese nisu uspele da izađu na kraj, iako su se svojski trudile da ga odobrovolje.

Iako su se putnici držali za uši, nisu se mnogo uznemirili zbog nastale situacije.

Pogledajte kako je dečak maltretirao putnike:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Fil

    18. februar 2018 | 08:55

    Batina je iz raja izasla!

  • Mama

    18. februar 2018 | 14:04

    Ma tu majku treba na drustveno koristan rad pa da nauci sta znaci roditelj.A aviokompanija je trebala da je kazni

  • Grejs

    18. februar 2018 | 09:36

    Dete ocigledno ima neki poremecaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA