≫ 

OVU ŽENU SEKS MOŽE DA UBIJE: Svaki pokret pretvara njen i život njenog muža u pakao - a sve to zbog jedne česte bolesti (FOTO)

Kada se bolest pogoršala, za godinu dana je 12 puta bila hospitalizovana

  • 0

Tridesetdvogodišnjoj ženi iz Velike Britanije, Kali-En Skevington, pre pet godina dijagnostikovan je teži oblik astme. To možda i ne bi bio tako veliki problem, da joj nije drastično uticao na ljubavni život.

Ceo svet je video šta je radio u njenom međunožju na kancelarijskom stolu, a tinejdžerka sada ima opravdanje za to (VIDEO)

Skevington je inače imala blaži oblik astme, ali ju je uz pomoć lekova držala pod kontrolom. Do tada je, mlada majka dvoje dece, bila vrlo energična i bavila se plesom.

Kako kaže, 2013. godine kada se bolest pogoršala, za godinu dana je 12 puta bila hospitalizovana. Morala je da prestane sa plesom, jer je bilo dana kada joj je bilo teško i da se kreće, ali i da priča.

Foto: Facebook

U oktobru te godine se udala za svog drugog supruga Lija i trebalo je da idu na medeni mesec odmah po venčanju, ali je zbog njene bolesti putovanje otkazano. Iako je imala veliku želju da bude intimna sa suprugom, u tom momentu je znala da je taj nagon može ubiti.

Kako kaže, napadi astme tokom seksa bili su neprijatni za oboje, naročito kad bi završila u bolnici zbog toga. Nekoliko puta su pokušavali, ali na kraju je odustala od iniciranja bilo kakve intimnosti. Od lekova se ugojila i postala nesigurna i anksiozna. Strah da bi je astma mogla ubiti tokom seksa, nadvladala je svaku želju.

Kako je rekla, godinu dana jedva da se i dotakla sa suprugom, jer je Li, po sopstvenom priznanju, iz straha izbegavao seks. Posle tri godine, stvari su se vratile u normalu. Morali su da unesu određene promene, ali ljubavni život više ne trpi. Iako sa zdravljem nastavlja da vodi borbu, Skevington kaže da joj brak nikada nije bio bolji.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA