≫ 

U kući su se stalno čuli čudni zvukovi, a onda su postavili kamere i sledili se kad su pogledali snimke (VIDEO)

Porodica se toliko prepala snimcima, da su razmišljali da pozovu egzorcistu ili detektiva koji istražuje paranormalne pojave. Ipak, odustali su zbog mogućnosti da se radi o duhu nekog voljenog

  • 3

Nakon učestalih neobičnih pojava u svom domu, jedna britanska porodica odlučila je da ugradi kamere za video nadzor, kako bi utvrdili šta se zapravo događa i da li ih možda progone duhovi.

Robert (54), Polin (52) i njihov sin Beri (33) iz Grejvsenda u Kentu, žive u toj kući već 10 godina, ali kako kažu, pre šest godina počeli su da primećuju kako se vrlo nebične stvari dešavaju u blizini Berijeve sobe. U nekom momentu su čak pomislili, da se u toj sobi nalazi svojevrsni "portal" za prelazak u drugi svet.

>>> Helen Miren snimila film u pravoj "Kući duhova" (FOTO) (VIDEO)

Kad su prijatelji i komšije, prestravljeni neobjašnjivim dešavanjima, prestali da ih posećuju, Robert je početkom godine odlučio da po kući postavi nadzorne kamere, kako bi ustanovili šta se zapravo događa, prenosi Dejli Mejl.

Snimci su samo potvrdili da se stvari po kući same pomeraju. Šolja za kafu pomera se na pultu dok Beri sipa kafu u drugu šolju, stolica u kuhinji se sama okreće, a vrata u kuhinji se sama zatvaraju i otvaraju.

Porodica se toliko prepala snimcima, da su razmišljali da pozovu egzorcistu ili detektiva koji istražuje paranormalne pojave. Ipak, odustali su zbog mogućnosti da se radi o duhu nekog voljenog.

Nisu želeli da otkriju prezime, kako se lovci na duhove ne bi okomili na njihovu kuću.

U videu pogledajte snimke koje su zabeležile nadzorne kamere:

VIDEO: Jeziva vampir lutka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nesa

    9. maj 2018 | 15:32

    I Moj deda bi bolje varao

  • Nesa

    9. maj 2018 | 18:25

    Saro lepotice I ja verujem da su duhovi oko Nas I da postoje verujem I da demoni postoje kao I bog I isus Al ovo se vid iz aviona da je namesteno vrata konac stolica kanap ili neko od njih sve najbolje ti zelim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA