≫ 

Dečak se davio u punom bazenu, dok su kupači oko njega uživali i ništa nisu primetili - sve do poslednjeg trenutka (VIDEO)

Na snimku se vidi dečak koji se bori da ostane izvan površine vode

  • 1

Jedan dečak zamalo se udavio u prepunom bazenu, u kojem mu niko nije prišao u pomoć, osim spasioca koji je bio van vode.

Na snimku se vidi dečak koji se bori da ostane izvan površine vode.

Snimak koji je razbesneo brojne roditelje: Niko nije video da se dete davi u bazenu, da li biste ga vi uočili? (VIDEO)

U jednom trenutku počinje da se davi i mlatara rukama, dok ostali kupači oko njega ne primećuju njegovu borbu za život i nastavljaju da uživaju.

Na sreću, spasilac koji je stajao sa druge strane bazena, primetio je dečaka, skočio u vodu i spasao ga u poslednjem trenutku.

Dečak je na vreme izvučen iz vode, ali nije poznato da li je pretrpeo neke povrede.

VIDEO: Ova mačka je kapetan, a pas joj predstavlja brod pas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Yowana

    6. jul 2018 | 22:31

    Naravno da treba pomoći nekome ko se davi, pogotovu ako je u pitanju dete. Radila sam kao spasioc i verujte da to nije ni malo lako kao što izgleda. Svi misle skočiš u vodu, uhvatiš čoveka i izvučeš ga. Ne. Davljenik je u tolikoj panici za život da u mnogim slučajevima udavi čoveka koji želi da mu pomogne. Davljeniku uvek treba prići s leđa i uhvatiti ga od pozadi ispod ruku, ako priđeš od napred on hvata tebe i davite se zajedno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA