≫ 

Britanci ližu fudbalske rane tako što panično bukiraju odmor - u Hrvatskoj!

Po svemu sudeći, fudbaleri Hrvatske će u svoju zemlju privući ozbiljne pare

  • 6

Nakon poraza od Hrvata u polufinalu Svetskog prvenstva Britanci su panično počeli da rezervišu last minut aranžmane, kako bi se oraspoložili, a od svih turističkih destinacija pomama za Hrvatskom je najveća. 

Vole kad komšiji crkne krava: Škoti uništili pola paba kada je Hrvatska dala gol Englezima! (VIDEO)

Već u četvrtak, dan nakon utakmice, turističke agenicije su bile prepune željnih turista, koje su ekstremno toplo leto u Velikoj Britaniji i fudbalska groznica sprečili da ranije isplaniraju odmor. Ono što je sve iznenadilo jeste da su Britanci više nego spremni da se brčkaju u Jadranu, i to sa obala zemlje od koje su samo dan ranije pretrpeli težak sportski poraz.

Britanci bi na dalmatinske plaže Foto: Profimedia

Čak polovina ukupne potražnje u četvrtak je bila baš za Hrvatsku, piše Gardijan.

Istovremeno, Turstička zajednica Hrvatske saopštila je da su dan nakon plasmana u finale posete njenom vebsajtu bile za 250 odsto više nego istog dana 2017. godine. Promovideo na kome njihovi igrači reklamiraju nacionalnu hranu, parkove i posete imao je 250.000 pregleda na društvenim mrežama nakon pobede u sredu. Izgleda je plasman u finale Svetskog prvenstva nije samo dobar za narodno raspoloženje, već i za turizam takođe.

Inače, uspesi Hrvata na ovom takmičenju privukli su mnogo svetske pažnje na malu balkansku zemlju. Kako je najavljeno, čak i čuveni Vog planira da nekoliko editorijala uradi u Zagrebu i drugim gradovima.

VIDEO: Pobeda nad Engleskom slavila se u Dubrovniku

VIDEO: Ludilo u Hrvatskoj! Trg bana Jelačića "eksplodirao" posle pobedničkog gola Hrvatske

(D.D.S./Gardijan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pera Kojot

    14. jul 2018 | 01:40

    Jeste dobri su, treba reci iskreno! Ali isto tako su i poslednja ekipa za koju bih navijao ! Francuzi su I onako prvaci! Da su rvati igrali sa brazilom, ni oni nebi prosli dalje, Argentina nije isto sto I Brazil!

  • Nbgg

    14. jul 2018 | 11:25

    U nedelju neka dodju i vide francuzi koliko ih Beograd voli... cela Srbija navija za Francusku i dosta vise foliranja sa ovoma sto podrzavaju ujake

  • @Kiki

    13. jul 2018 | 23:19

    Bravo za fudbalere kockastih A što se tiče naših splavara i njihovog selektora ramadanija i njegovog potrčka krstajića Trebalo im je zabraniti povratak u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA