Deda zlostavljao unuku i slao joj jezive poruke: Kada je otkrila njegove gadosti, doživela je novi šok

Unuka je smogla snage da progovori o tome kako ju je deda godinama seksualno zlostavljao

  • 3

Žena iz Velike Britanije, koju je kao tinejdžerku seksualno zlostavljao njen deda, odlučila je da podeli sa javnošću poruke koje joj je slao.

Ispričala je kako ju je deda Džozef Edvards zlostavljao od njene 13. godine, a tek ju je nekoliko godina kasnije njen partner nagovorio da progovori o svemu i dedu pedofila prijavi policiji.

Baba monstrum je svom mlađem dečku dozvoljavala da zlostavlja njenu unuku od 20 meseci i sve to posmatrala

OTKRILA GNUSNE PORUKE

Žena koja danas ima dvoje dece bila je samo 13-godišnja devojčica koja je imala problema u porodici, kada je rođeni deda počeo da je seksualno zlostavlja. Ispričala je kako je on iskoristio njeno neslaganje sa porodicom pa se predstavio kao neko ko će uvek biti tu za nju da bi tu situaciju kasnije podlo iskoristio.

Godinama posle, kada je već bila odrasla i dobila decu, ispričala je priču o zlostavljanju svom partneru koji ju je nagovorio da prijavi dedu. Tada je otkrila i ogavne poruke koje joj je slao, pa je sve ispričala i porodici, ali kako kaže, iako im je pokazala poruke, neki članovi porodice joj i dalje nisu verovali, javlja Sun.

U nizu poruka deda pedofil joj je govorio razne grozote, prenosi Index.hr

Kada je sve ispričala porodici oni su stali na stranu zlostavljača Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

"Toliko te jako volim, zbog tebe mi srce zastaje", pisao joj je.

"Uradi to samo zbog mene, ok? Želim te na sve načine, ok?", bila je samo jedna od gnusnih poruka, a potom se nižu i brojne druge.

"Želim biti srećan samo sa tobom i ni sa kim drugim. Žao mi je, ne mogu prestati, toliko te volim", jedna je od poruka.

"Ne mogu te izbaciti iz misli. Oprosti jer te volim toliko, jednostavno si toliko zgodna, ok?", još je jedna od njegovih poruka.

PORODICA STALA UZ ZLOSTAVLJAČA

Kako javlja Sun, porodica je ostala uz 69-godišnjeg zlostavljača tokom suđenja na sudu u Liverpulu. Sud ga je proglasio krivim za šest prekršaja povezanih sa seksualnom aktivnošću sa djetetom, pa ga je osudio na 15 meseci zatvora.

Njen deda je sada upisan u registar seksualnih prestupnika Foto: Profimedia/Alamy

Nakon suđenja, žrtva je za jedan lokalni liverpulski portal poručila da je imala posebnu vezu sa dedom koji ju je slušao kada ostatak porodice nije bio tu za nju, prenosi Index.hr.

- Ali kada mi je bilo 15 godina, počeo je da me ljubi. Još se sećam njegovog jezika, bilo je grozno. Tada je pokušao da stavi svoje ruke između mojih nogu i da me dira tamo - dodala je i ispričala da se najveći deo zlostavljanja događao u njegovom automobilu dok ju je vozio na dnevne izlete.

- Uvek smo išli u Sautport u njegovom autu. Naša putovanja su uvek bila jako tajnovita. Za njih nikada nisam smela da kažem baki ili bilo kome iz porodice. A uvek smo išli u Sautport i uvek njegovim automobilom gde se događala većina zlostavljanja - ispričala je.

Njen deda sada je i u registru seksualnih prestupnika u koji će biti upisan sledećih deset godina, a dobio je i petogodišnju zabranu prilaska unuci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran Veteran

    22. oktobar 2018 | 22:40

    To je bolestan narod tamo,otuda su nam bar pola stvari ove gadosti došle otuda,Engleska, Amerika itd..

  • Н. С.

    22. oktobar 2018 | 23:23

    ШТА ЈЕ ДО САД ЧЕКАЛА?. ИМА. МУЖА И ДВОЈЕ ДЕЦЕ, И САД СЕ УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ СЕТИЛА ДА ПРИЧА О ДЕДИ. ГЛУПОСТИ. АКО ТЕ НЕШТО МУЧИ, ОНДА. НЕ ЧЕКАШ ТОЛИКЕ ГОДИНЕ ДА КАЖЕШ?

  • Zanima me

    22. oktobar 2018 | 23:47

    sto ne prikaze njene poruke njjemu. cisto da vidimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA