Devojčica (4) se borila za život posle ujeda zmije, pa proživela horor: Prvo ju je usred noći silovao zaposleni u bolnici, a onda još četvorica

Policija je uspela da uhapsi jednog muškarca, dok se za ostalima traga

  • 5

Četvorogodišnju devojčicu iz Indije silovala su petorica muškaraca dok je bila na lečenju na odeljenju intenzivne nege u jednoj bolnici na severu zemlje.

Ona je ispričala baki da ju je silovao jedan zaposleni u bolnici i još četiri muškaraca, a sve se dogodilo dok je devojčica bila sama u subotu uveče.

Policija je uspela da uhapsi jednog zlostavljača, dok za ostalima traga, prenose strani mediji.

Nadležni su zatražili i snimke nadzornih kamera kako bi utvrdili zašto je devojčica bila sama na intenzivnoj nezi. Ona je u bolnici bila četiri dana, a lečili su je od ugriza zmije.

Policija traga za ostalim silovateljima Foto-ilustracija: Guliver/Graham Crouch/Getty Images

Indiju poslednjih godina potresa niz seksualnih napada, uključujući i slučaj bande koja je silovala i ubila studentkinju u autobusu u Nju Delhiju 2012. godine. Taj je slučaj zapanjio zemlju u kojoj je nasilje prema ženama široko rašireno, pa i prihvaćeno.

Iako je vlada donela niz zakona prema kojima je kazna za silovanje odrasle osobe do 20 godina zatvora, slučajevi silovanja se često događaju. Indijska vlada je kao odgovor na sve više slučajeva silovanja i ubistava mladih devojaka i dece odobrila smrtnu kaznu za one koji su osuđeni za silovanje dece mlađe od 12 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA