≫ 

Ukrao sam ti laptop, ali samo kaži šta ti s njega treba, poslaću ti mejlom: Pokradenom vlasniku stiglo neočekivano izvinjenje od lopova

Kradljivcu je mnogo, ali mnogo žao

  • 1

Izvinjenje od lopova i njegova ponuda da "ublaži" posledice svoje krađe poslednje su što je jedan mladić iz Engleske očekivao da dobije samo nekoliko sati nakon što mu je ukraden laptop.

No, upravo to se desilo. Dok je očajavao nad izgubljenim vlasništvom, na njegovu mejl adresu stigla je neočekivana poruka.

- Zdravo, meni je mnogo mnogo žao što sam ti uzeo laptop. Ja sam ekstremno siromašan i treba mi novac. Ostavio sam ti telefon i novčanik, pa se nadam da će me to barem malo iskupiti za ovo - napisao je neimenovani lopov.

"Treba li još da mu se zahvalim", zapitao se mladić, ali onda ga je nastavak još više zapanjio.

- Vidim da si student. Ako postoje bilo kakvi fajlovi, tvoji radovi za fakultet koji su na laptopu, samo mi reci i ja ću ti ih poslati mejlom. Još jednom, žao mi je - napisao je kradljivac koga očito mori griža savest.

Mladićev cimer Stivi Vilijams objavio je fotografiju poruke na Tviteru, koja je za kratko vreme postala viral i dosada je podaljena preko 65.000 puta. Komenari ljudi su bili potpuno različiti.

- Ovo mi pomalo slama srce.

- Ovo je najvaspitaniji lopov koga sam ikada video. Zapravo ga gotivim.

- Ok, mejl deluje slatko, ali zaboga, lik je ukrao laptop od studenta! Studenti su takođe švorc! A sada ovaj mora da smisli kako da nabavi novi kompjuter ili kako da, dok se to ne desi, završi svoje obaveze.

VIDEO: Krenuo da opljačka radnju, i pobegao brže nego što je ušao

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA