≫ 

Influenseri se neviđeno izblamirali: Prodavci napunili radnju jeftinom obućom, na cenu dodali po jednu nulu, pa dobili sve pohvale za kvalitet (VIDEO)

Serijom video snimaka pokazali su kako se uticajni gosti dive sofisticiranoj obući

  • 0

Jedan lanac koji prodaje povoljno obuću rešio je da se malo našali sa modnim influenserima. Uz pomoć marketinške agencije, vlasnik prodavnice je napunio nekadašnju radnju luksuzne robe svojim proizvodima i na cene dodao dodatnu nulu. Onda su pozvani modni influenseri da daju svoj sud o novom brendu, piše thisisinsider.com.

I kako su nazvali novi brend? Lanac jeftine obuće "Pejles" (Payless) postao je tako Palessi, što bi trebalo da asocira na italijanski kvalitet. I influenseri su upali u zamku.

Serijom video snimaka pokazali su kako se uticajni gosti dive sofisticiranoj obući, koja je, tvrdili su influenseri, "napravljena od visokokvalitetnih materijala". Neki od njih su platili 200, 400 i čak 600 dolara za cipele koje inače koštaju od 19.99 do 39.99 dolara.

"Palessi" je prodao robe za više od 3.000 dolara samo tokom prva tri sata od otvaranja. Međutim, kompanija je vratila keš koji su "žrtve" potrošile, a ostavila im je obuću koju su pazarili.

Kamere su zabeležile i njihove reakcije kada im je rečeno koji je brend u pitanju.

Reakcije će biti korišćene u seriji reklama na kablovskim i društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA