"Ja sam musliman i slavim Novu godinu, Božić, srpski Božić, Hidžretsku Novu godinu, Bajram, Svetog Vasilija, Svetog Nikolu, Svetog Savu i sve praznike"

Ovo je apsolutni komentar godine, piše u jednoj grupi na Fejsbuku

  • 34

Da je za slavlje najvažnije društvo, ljubav i istinsko veselje, pokazao je jedan Bošnjak, u poruci koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

"Ja sam musliman i slavim Novu godinu, Božić, srpski Božić, Hidžretsku Novu godinu, Bajram, Svetog Vasilija, Svetog Nikolu, Svetog Savu i sve praznike gde mogu sa čovekom sesti i družiti se bez predrasuda, on Srbin ili Hrvat, a ja Bošnjak musliman. Ja sam čovek, a ne robot da me programirate šta smem, a šta ne".

Printskrin: Facebook

I ovo je poruka koja će zapušiti usta svakome ko bi na to dodao neko "ali". Praznici su za ljude, za druženje i za poštovanje svake tradicije. Provedimo ih u miru, slozi, sa komšijama ma koje vere i nacije bili.

Pošaljite nam još ovakvih primera u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivaso

    29. decembar 2018 | 17:21

    Bog te blagoslovio svim svojim blagoslovima ljudino U mojoj porodici,takodje ima Srba,Muslimana ,Hrvata,Madjara, Grka i svi zajedno smo naprosto stecni,hvala Bogu

  • vasa paris

    29. decembar 2018 | 17:28

    Takvi kao ti izumiru, a tebi svaka cast

  • DARKO 100%

    29. decembar 2018 | 16:33

    Ja sam Srbin ,slavim Novu godinu Srpsku novu godinu i svoju krsnu slavu,neslavim bajram ali postujem njihovu veru i obicaje i drugih naroda takodje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA