• 3

Hirurg monstrum zlostavljao pacijentkinje dok su bile pod anestezijom: Žene su stigle samo jednu stvar da ga pitaju pre nego što su se onesvestile (FOTO)

Heson se od žene razveo 2014. godine. Ona ga je na društvenim mrežama optuživala da ju je prevario i ostavio zbog mlađe žene posle 29 godina braka

  • 3

Foto: New Hanover County Jail

Oralni hirurg iz Severne Karoline je optužen da je seksualno zlostavljao najmanje četiri pacijentkinje dok su bile pod anestezijom. One su bile između 17 i 21 godina starosti, prenosi Dejli Mejl.

Majkl Le Heson (55) je uhapšen u četvrtak po tri tačke optužnice za seksualno zlostavljanje i po jednoj tački za seksualni napad drugog stepena.

Prema informacijama iz policije, on je 2017. godine zlostavljao najmanje četiri pacijentkinje na oralnoj hirurgiji u Vilmingtonu.

Nije poznato kako su vlasti saznale za ove navode ili da li je još neko bio u sobu kada su se zlostavljanja dešavala.

Heson se od žene razveo 2014. godine. Ona ga je na društvenim mrežama optuživala da ju je prevario i ostavio zbog mlađe žene posle 29 godina braka.

Foto: Facebook

Hirurg ima tri odrasle ćerke, uljučujući i glumicu Medi Heson. Istraga se nastavlja, a tužioci očekuju da se podignu nove optužbe za zlostvaljanje.

Jedna žena je rekla da se doktor neobično ponašao prema njoj tokom pregleda.

Kortni Hjuit (25) je istakla da je samo stigla da ga pita šta to radi, pre nego što se onesvestila, zbog anestezije.

Sudija je prvobitno odobrio kauciju od 1,25 miliona dolara, ali je kasnije smanjena na 600.000 dolara.

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Komentari

  • Nesa

    Ako je zlostavljao u anesteziji onda je to morao znati i anesteziolog,od lokalne anestezije se ne spava..Dosta šuplja vest,kretena naravno ne branim ali sve je to malo čudno..Salski rad je timski rad..

  • @

    Nesmiješ ni doktoru vjerovat.

  • Miroslav Nikolić

    Kakva odvratna satanko monstrumska faca!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima