≫ 

Megan Markl poslala srceparajuće pismo ocu, a on ga dao tabloidima: Tata, laži bole, slomio si mi srce na milion komadića

Srce mi je slomljeno, prestani me mučiti. Ti si opsednut tabloidima, napisala je Megan u pismu

  • 10

Megan Markl poslala je svom ocu pismo u kom ga moli da prestane medijima da govori laži o njoj i njenim postupcima otkako se preselila u Bakingemsku palatu. On je pismo predao medijima.

- Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru - poručila je u pismu Megan Markl (37) svom ocu Tomasu (74).

Vojvotkinja od Saseksa svim se silama trudi da uspostavi normalan odnos s ocem otkako se udala za princa Harija (34), ali bezuspešno. To dokazuje i ovaj slučaj.

Megan je svom ocu poslala pismo u kom ga moli da prestane medijima da laže o njoj i njenim postupcima, a on je privatno pismo prosledio medijima.

- Njen ton u pismu, kako ona tvrdi, uopšte nije "pomirljiv" - rekao je i hladnokrvno predao pismo od pet stranica medijima.

Megan je u tom pismu otvorila dušu i rekla ocu šta je muči.

Megan je poslala ocu pismo, Foto: Profimedia

- Tvoja dela su mi slomila srce na milion komadića. I to ne samo jer si stvorio nepotrebnu bol, već i zato što si odabrao da govoriš laži. To je nešto što neću nikada shvatiti - napisala je Megan.

Nabrojila je sve stvari koje je njen otac lagao samo kako bi dobio medijsku pažnju.

- Srce mi je slomljeno, prestani me mučiti. Hari i ja smo ti ponudili pomoć nakon što si imao dva srčana udara i nakon što si rekao da ne možeš doći na venčanje. Nije istina da te ja nikada nisam pokušala kontaktirati, ti si mene odbio kada sam htela razgovarati s tobom - objasnila je Markl.

Zatim je oca zatražila da prestane podržavati njenu polusestru u pokušajima da je ponize.

- Kako možeš reći da ti nisam pokušala finansijski pomoći, a ti mi sam nikada nisi tražio nikakav novac. Ti si opsednut tabloidima. Gledao si me kako patim svaki dan i kako se slamam od Samantinih laži - dodala je.

VIDEO: Polusestra Megan Markl oplela po vojvotkinji: Uništiće Harija kao i našeg oca

(Telegraf.rs/Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mirka

    10. februar 2019 | 19:06

    Antipatična žena, kao da zlo iz nje viri

  • ta

    10. februar 2019 | 19:24

    Cudnog stomaka . Kao da je vjestacki. Na jednoj slici koju sam videla bio je spusten sad podignut.

  • Trupko

    10. februar 2019 | 21:50

    Aaa da to je prica za glupe debile...fora kako ona srceparajuca a on dao tabloidima 2 plus 2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA