Podigla je noge, ali ju je to mnogo koštalo: Majka dvoje dece objasnila zašto ih više nikad neće držati gore

Ona žali zbog svog postupka svakog dana

  • 1

Odra Tatum slomila je članak, budnu kost, rame i nos tokom vožnje, a sve zbog položaja u kome je sedela u automobilu. Dok je sa suprugom išla po decu, ova žena je podigla noge na upravljačku ploču, dok pojas nije vezala, računajući da joj pri laganoj vožnji poznatim putevima nisu potrebni.

Ono na šta nije računala jeste da će na njih naleteti drugo vozilo. Noge, koje je žena podigla, vazdušni jastuk joj je pri sudaru doslovno izgurao u lice. Da je normalno sedela, njene povrede bi bile daleko manje.

- Žalim zbog toga svakog dana, svakog sata. Kad god stanem na nogu, osetim je. Nemojte tako sediti u kolima. Ako sedite tako, to je kao da tražite probleme - rekla je ona 2017, godine, dok se oporavljala od povreda.

Nezgoda je uticala i na njenu karijeru medicinske sestre, jer nakon udesa, više nikada nije mogla da stoji duže od četiri sata.

Kako su povrede zahtevale dug i težak oporavak, ona je podelila svoju fotografiju na platformi GoFundMe, kako bi prikupiloa novac za lečenje, ali i upozorila na opasnosti držanja nogu na upravljačkoj ploči.

- Niko nije toliko brz da, ako primeti da će doći do nesreće, reagovati na vreme. Ne želite život kakvim sada živim ja - rekla je Odra medijima.

(Telegraf.rs/WTVC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA