≫ 

Zgrozićete se kad vidite šta je majka pronašla u čokoladnom jajetu koje je kupila detetu (VIDEO)

Čokoladno jaje završilo je u fabrici na ispitivanju

  • 10

Jedna Britanka zapazila je nešto neobično na čokoladnom jajetu koje je kupila svom dvogodišnjem sinu... Kada je malo zagrebala, ostala je u šoku.

- Odlučili smo da jaje sastružemo nožem i odjednom je na kuhinjski pult ispalo nešto što je izgledalo kao mali žuti crv. Bila sam užasnuta. Brzo sam uzela telefon i počela da snimam dok smo strugali dalje. To je najgora noćna mora roditelja. Zamislite da sam to dala svom sinu - kazala je ova majka koja ima 28 godina.

Potom se obratila prodavnicu i proizvođaču. Rekli su joj da će joj poslati kutiju u koju će staviti jaje i poslati u njihovo sedište kako bi istražili šta se dogodilo, piše The Sun.

Nakon što je pregledala jaje, otkrila da je istekao rok trajanja pre više od godinu dana. Snimak je objavila na Fejsbuku.

- Nakon što su četiri crva ispala, odlučili smo da zamotamo jaje natrag. Ne tražim naknadu, ali želim da ljudi ovo znaju. Mislim da je to važno - napisala je na Fejsbuku.

(Telegraf.rs/Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zaratustra

    24. mart 2019 | 12:30

    Pa Kinder surprise. 😂😂

  • Boban

    24. mart 2019 | 12:38

    Pa i crvljive trešnje su najzdravije😂

  • Komandant Mark

    24. mart 2019 | 12:32

    Nije ni cudo sto je nasla crve kad je proizvodu istekao rok upotrebe. Ja kad kupujem i sardinu u konzervi gledam da li je istekao rok trajanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA