≫ 

Čak 40.000 ljudi želi da radi za zgodnog biznismena: Na oglas su se javile uglavnom žene, a i one su imale jednu ponudu za njega (VIDEO)

"Najbolji posao na svetu" - glasio je oglas ovog mladog biznismena

  • 0

Mladi biznismen Metju Lepre (26), koji je tražio asistenta da sa njim putuje po svetu i pomaže mu u poslu, objavio je da je dobio oko 40.000 prijava za posao.

Potencijalni radnik bi primao oko 32.000 evra (godišnje), a odsedao bi u luksuznim hotelima širom sveta.

 
 
 
View this post on Instagram
Throw back to when we just made over 10k in an hour from one store. Mmmm 20,000 soft serves sounds good 🍦 🔥A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

"Najbolji posao na svetu", glasio je njegov oglas, a kako kaže Metju, osim prijava za posao dobio je i bračne ponude broj romantičnih ponuda.

- Dobio sam više od 40.000 prijava iz svih delova sveta, a od svih kandidata čak 75 odsto su žene, četvrtinu čine muškarci. Dobio sam nekoliko ponuda za brak - kaže Metju.

 
 
 
View this post on Instagram
🐐A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

Dodaje da su većinom "milenijalci" koji zapravo žele da kroz ovaj posao nakratko pobegnu od svakodnevne rutine.

Lepre je svoje bogatstvo stekao sam. Kada je sa 23 napustio studije, započeo je sopstveni biznis i danas mesečno zarađuje oko 70.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA