≫ 

Pčelar objavio fotografiju mrtvih pčela, otrovanih pesticidima: "Ovo je ista tragedija kao kad bacaju osiromašeni uranijum na ljude" (FOTO)

Ovaj poljoprivrednik ostao je bez svih svojih pčela, a na svom profilu postavio je tužne fotografije uništenog pčelinjaka

  • 8

Jedan bugarski pčelar na svom Fejsubk profilu objavio je fotografije mrtvih pčela i uz njih napisao potresne reči. Kako je naveo, za ovaj prizor krivi su presticidi, od kojih su se mu se pčele potrovale.

Ovaj poljoprivrednik ostao je bez svih svojih pčela, a na svom profilu postavio je tužne fotografije uništenog pčelinjaka.

- Za pčele treba dići revoluciju. Ovo je tragedija ista kao kad bacaju osiromašeni uraninum na ljude, ista - napisao je jedan od korisnika.

Foto: Facebook

Potpuno očajan zbog onog što je zatekao kod svojih košnica, napisao je komentar koji je i druge naterao da pišu i da se zamisle.

- Da su na slikama mrtvi psi ili mačke, bilo bi mnogo "ljutih" reakcija. Da je si*a ili du*e, bio bi ispunjen palčevima ili srcima - napisao je ovaj Bugarin.

Foto: Facebook

On je u svojoj objavi napisao i da su "ove pčele, nažalost, ubijene pesticidima".

- Ostavimo po strani njihov med, ako nestanu sa lica zemlje čovečanstvo (kao što znamo) će imati samo četiri godine života! - napisao je ovaj pčelar uz objavljene fotografije.

VIDEO: Da li je poludeo pa se tušira pčelama?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dzoni

    14. april 2019 | 21:04

    Najbolja je njegova konstatacija na kraju texta..”da su na slikama psi ili macke,bilo bi mnogo ljutih komentara”.. Druze moj,ljudi su postali potpuni degenerici,ostavljaju milione u nasledstvo mackama i psima,potpuno su skrenuli s’uma. Od psa i macaka nema nikakvih koristi,osim bakterija,dlaka,stete,ujeda,napada. Jako mi je zao tvojih pcela i u pravu si da bi covecanstvo munjevitom brzinom nestalo bez njih. A mi degenerici nismo svesni toga.

  • Iva

    14. april 2019 | 20:53

    Ovo je tragedija! Kraj covecanstva! Reagujte narode!!!!

  • DRagutin

    14. april 2019 | 20:37

    Eto to zadnje sto je rekao bi bio i moj komentar, jer su pcele pokretaci biljne vegetacije i opstanka biljnog sveta i na taj nacin i nas samih... Time bi trebalo da se ozbiljno pozabave sve institucije, da posle ne bude stvarno kasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA