Sveštenika izbacili iz crkve i proterali jer je njegova žena osvojila titulu "Mis seksualnosti": Može da se vrati samo pod jednim uslovom (FOTO)

Ona tvrdi da od takmičenja prima pretnje smrću i zlostavljanjem

  • 18

Svešteniku iz Rusije zabranjen je ulaz u crkvu i proteran je u malo selo nakon što je njegova supruga pobedila na takmičenju lepote pod nazivom "Mis seksualnosti".

Oksana Zotova je 32-godišnja žena koja je udata za pravoslavnog sveštenika Sergija Zotova i žive u gradu Magnitogorsku.

Foto: Instagram

Nedavno, ona je učestvovala na takmičenju lepote i osvojila titulu "Mis seksualnosti".

Kao rezultat toga, njenom suprugu zabranjeno je pružanje usluga u Magnitogorskoj pravoslavnoj katedrali i premešten je u drugu parohiju u malom selu oko 30 km dalje.

Foto: Instagram

Svešteniku je rečeno da može da se vrati ako natera svoju suprugu da se "pokaje".

Predstavnik crkvenog suda, otac Feodor Saprikin, izjavio je za ruski list da je "veliki greh kada se žena jednog sveštenika izlaže ovako".

- Kakav je on sveštenik, ako ne može da upravlja svojom porodicom? Kako onda može da vodi crkvenu zajednicu? - upitao je Saprikin.

Foto: Instagram

Od takmičenja, Oksana kaže da je primila pretnje smrću i zlostavljanjem. Ona kaže da, uprkos imenu takmičenja, ona uopšte nije "takva".

- Ne nosim odeću koja je previše otvorena, duboke dekoltee ili suknje koje su prekratke. Mnoge verovatno zbunjuje moj devojački stil koji je neobičan. Imam podršku porodice i prijatelja, ali ih ovo povređuje. Morala sam da ugasim sve profile na društvenim mrežama - istakla je Oksana.

Foto: Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA