≫ 

Da li je ovaj čovek normalan? Objašnjava kako se po islamu bije žena, a kao statistu koristi dete (VIDEO)

Sociolog iz Katara duboko je ubeđen da čini pravu stvar

  • 29

Abd Al-Aziz Al-Kazraž podigao je prašinu širom sveta videom koji je okačio pa ubrzo sklonio sa svog Youtube kanala. On propoveda pravoveran i bogougodan način na koji muž treba da bije ženu. Al-Kazraž potpuno je uveren u ispravnost svog monstruoznog videa ne samo zato što se poziva na učenje iz Kurana nego i zbog toga što se navodno bori protiv nasilja nad ženama!

Naime, prema njemu, ženu ne treba tući po glavi, i ne treba joj praviti modrice i podlive krvi! U komentarima mnogi muslimani se ograđuju od ovog videa i "sociologa" iz Katara. Posebno interesantan momenat je to što je Al-Kazraž koristio dečaka kao statistu na koga je vikao i koga je udarao.

Portal telegraf.rs oštro se protivi bilo kakvom vidu nasilja nad ženama i decom, kao i bilo kakvom korišćenju videa jednog nesrećnog čoveka u svrhu opravdavanja nasilja nad pripadnicima drugih verskih zajednica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 937

    17. april 2019 | 12:19

    Dosta nasih zena bi trebalo da ode tamo na prevaspitavanje :)

  • Mimi

    17. april 2019 | 12:06

    Uzvišeni islam? Po njihovom tumačenju najpravednija vera. Lično mislim, da su još u srednjem veku.

  • Mlj1228

    17. april 2019 | 12:46

    Ovaj je samo bio smeliji od ostale, pa je to javno izneeo. Da tako piše u kuranu, ali ne u ovima koji se prodaju po evropi i svetu, već u onom originalnom koji se nalazi u S. Arabiji, je baš tako. Čitao sam ove što se prodaju po evropi, i koji su prilagođeni civilizovanog svetu, ali onaj originalni, nema šanse uzeti ga u rukama, već mi jedan, recimo prijatelj, koji svake godine ide u Meku to objasnio. Mnogi hrišćani prelaze u islam, jer im tako odgovara, što mi I nije čudo, ali ženama hrišćankama, koje zaslepljene lepotom pojedinih islamista srljaju direktno u pakao, niti mogu razumeti, i još manje oprostiti!!!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA