≫ 

Policajci odlučili da svečano obeleže početak poslednje sezone "Igre prestola": Uhapsili su jednog od glavnih negativaca iz serije, a ove slike su postale pravi hit (FOTO)

Policajci su samo želeli da se našale, ali je bilo i onih koji su ih kritikovali zbog ovih fotografija

  • 1

Serija "Igra prestola", oko čije se prve epizode poslednje sezone još uvek sležu utisci, ima milione fanova širom sveta, a neki od njih nalaze se i u jednoj policijskoj stanici u norveškom gradu  Trondhejmu.

Nekoliko policajaca pronašlo je poprilično nesvakidašnji način da iskažu počast seriji, a njihova objava postala je hit na društvenim mrežama.

Oni su, naime, uhapsili Night Kinga, jednog od glavnih negativaca u seriji, pa su ga strpali u pritvor.

- Neki od nas veliki su fanovi 'Igre prestola' i želeli smo da napravimo nešto zabavno za premijeru poslednje sezone - rekao je policajac Kristian Akselsen za portal Bored Panda.

- Jedan policajac pozajmio je masku i narančasti kombinezon od komšije, a ostalo su improvizirale dve patrole tokom pauze za ručak - dodao je.

Na fotografijama se vidi Night King kako u lisicama sedi u ćeliji, ali i kako pozira za policijske fotografije. Uz fotografije na Fejsbuku policija se našalila da je uhapšen jer je srušio zid i, između ostalog, zbog okrutnosti prema životinjama, kao i oštećenja imovine, prenosi Index.hr.

- Naš posao uglavnom je ozbiljan, no ponekad je samo bitno da se zabavimo - rekao je policajac.

Naravno, bilo je i onih koji su tvrdili da bi službenici trebali da se usresrede na svoj posao, umesto da se šale, prenosi Index.hr.

- Koristimo svoju Fejsbuk stranicu kako bismo došli do naše zajednice, a pažnja koju je privukla objava o Night Kingu može zaista pomoći sledeći put kad tražimo pomoć, tj. u rešavanju kriminala ili traženju nestalih osoba - objasnio je.

Objavu je lajkovalo više od 38 hiljada ljudi, a  ispod nje ima više od 12 hiljada komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA