Žena napravila žurku da proslavi razvod, za koji se borila 15 godina (FOTO)

Ketrin je u početku mislila da se Mark šali kada je predložio da se venčaju, dok su bili na jednoj svadbi, a onda je sve krenulo nizbrdo

  • 2

Žena koja je 15 godina pokušavala da se razvede od svog supruga, priredila je zabavu povodom okončanja parnice za razvod, prenosi Dejli Mejl.

Ketrin Navaro (34) iz Nju Džerzija je imala samo 20 godina kada se udala za svoju prvu ljubav Marka u maju 2005. godine.

Njihov brak je ubrzo postao nepodnoljiv, a odnos zatrovan, pa je Ketrin podnela zahtev za razvod. Međutim, Mark je odbio, a onda je nestao.

Ona ga je svuda tražila i 15 godina je pokušavala da podnese zahtev za razvod, a onda joj je sud odobrio razvod u njegovom odsustvu.

Foto: Profimedia

Ketrin je u početku mislila da se Mark šali kada je predložio da se venčaju, dok su bili na jednoj svadbi.

Međutim, uspela je okupi porodici i prijatelje i da organizuje svoju svadbu u poslednjem trenutku.

Njihovo venčanje je bilo u gradskoj kući u Njujorku, a onda je slavlje organizovano u Nju Džerziju u kući kod Ketrininih roditelja.

Nažalost, nakon svadbe stvari su krenule nizbrdo i Ketrin je shvatila da je njihov odnos pun tajni.

Foto: Profimedia

Kada je njen muž nesto 2012. godine, odbijajući da joj da razvod, Ketrin je morao da dokaže da ga je svuda tražila, da bi joj sud dozvolio da se razvede u njegovom odsustvu.

Nakon više godina dokazivanja Markovo odsustva Ketrin se konačno razvela 18. marta 2019. godine i bila je veoma srećna što je mogla da organizuje zabavu povodom ovog događaja.

Ova proslava označava njen nov početak, koji je toliko dugo želela. Ketrinini prijatelji su se okupili kako bi uveličali ovaj skup i slavili zajedno sa njom.

Domaćica je poslužila kolače sa zanimljivim porukama, a ceo ambijent su ukrasili baloni na kojima je pisalo "Srećno razvedena".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA