≫ 

Tramp prekršio pravilo i dodirnuo kraljici leđa, ali nije jedini: Ove 4 poznate ličnosti su uradile isto (FOTO) (VIDEO)

Svi su se oni zbunili tokom susreta sa članovima kraljevske porodice, a ti trenuci su ostali zauvek ovekovečeni fotografijama i snimcima

  • 1

Kada ste u društvu članova kraljevske porodice, morate da poštujete određena pravila, pa čak i ako ste i vi javna ličnost. Zbog toga fanovi i mediji prate svaki korak američkog predsednika Donalda Trampa, koji se nalazi u poseti Velikoj Britaniji, gde se sastao i sa kraljicom Elizabetom II. Tramp, koji se prošle godine pošteno izblamirao prilikom prvog susreta sa kraljicom, ponovo je dospeo u centar pažnje, jer je i ovoga puta prekršio nekoliko kraljevskih pravila. Ali nije jedini koji je pogrešio.

Tramp je prvog dana državne posete bio gost na državničkom banketu u Bakingemskoj palati, koji je u njegovu čast priredila britanska kraljica Elizabeta II. Svetski mediji pišu da je američki lider na ovom događaju prekršio protokol, tako što je kraljicu potapšao po ramenu, kada je ustajala da nazdravi.

Kada je završio svoju zdravicu, a dok je kraljica ustajala sa svog mesta, on ju je potapšao po ramenu. Predsednik je ispružio levu ruku i stavio je iza njenog desnog ramenu, kao da će da je potapše ili pomazi.

Kraljica nije reagovala i nastavila je da se ponaša kao da se ništa nije desilo.

Kao što smo već rekli, američki predsednik nije jedini. Ove četiri poznate ličnosti su se takođe zbunile tokom susreta sa članovima kraljevske porodice, a ti trenuci su ostali zauvek ovekovečeni fotografijama i snimcima.

MIŠEL OBAMA STAVILA RUKU OKO KRALJICE

Mišel Obama, supruga Baraka Obame i bivša prva dama, napisala je u svojim memoarima da se tokom prvog susreta sa kraljicom Elizabetom II složila sa njom kako obe nose neudobne cipele.

- Zaboravimo na to da ona nekada nosi dijamantsku krunu i da sam ja u London otišla u predsedničkom avionu; mi smo samo dve umorne dame koje muče cipele - napisala je Mišel.

Zatim je dodala kako je instinktivno uradila nešto što uvek radi kada se oseti povezanom sa novom osobom.

- Fizički sam izrazila svoja osećanja i polako sam svoju ruku stavila preko njenog ramena - napisala je bivša prva dama.

Tek kasnije je shvatila da je napravila epsku grešku, jer nije smela da dodakne kraljicu.

- Ako nisam uradila pravu stvar u palati, barem sam učinila ljudsku stvar. Usuđujem se reći da je i kraljica bila u redu s tim, jer kad sam je dodirnula, ona se samo povukla bliže meni - istakla je Mišel.

GLUMICA NAZVALA KEJT MIDLTON "DUŠO"

Američka glumica Alison Dženi otkrila je kako je Kejt Midlton, suprugu princa Vilijama, nazvala "dušo" kada su se susrele na dodeli BAFTA nagrada.

Naime, ona je izula visoke štikle i naletela na Kejt kada je bila bosa.

- Rekla sam joj da sam bosa i da bi i ona trebalo da skine cipele jer je trudna. To je bio veoma čudan trenutak. Nakon toga sam joj rekla "dušo", što mislim da nije prikladno - ispričala je glumica i dodala kako je Kejt ipak bila divna prema njoj.

LEBRON DŽEJMS STAVIO RUKU NA KEJTINO RAME

Poznati košarkaš prekršio kardinalno kraljevsko pravilo: ne diraj ih.

Dok Kejt nije uzvratila gest, mali prekršaj kao što je ovaj može biti dašak svežeg vazduha za kraljevsku porodicu, tvrdi kraljevski stručnjak Viktoria Arbiter.

Lebron Džejm, Kejt Midlton, Princ Vilijam Kejt je sa osmehom podnela ovu situaciju Foto: AP/Tanjug

- Ponekad, kraljevska porodica voli kad stvari krenu naopako, jer to daje malo humora i daje im nešto za uživanje i pričanje - rekla je ona.

ED ŠIRAN DODIRNUO RUKU PRINCA ČARLSA

Poznati pevač je trebalo samo da se rukuje sa princom, ali je ipak uspeo da prekriši jedno pravilo.

Međutim, princu to izgleda nije smetalo, a Širan je istakao kako su imali prijatan razgovor.

- Pitao me je da li i dalje prodajem puno albuma, a ja sam mu rekao da sutradan imam koncert u Njujorku. Bio je iznenađen što putujem odmah posle susreta - opisao je muzičar.

Bilo kako, dok omiljenog muzičara ili glumca možete da dodirnete pa i zagrlite, u kraljevskoj porodici ipak postoje određena pravila koja moraju da se poštuju.

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA