7 najboljih prijateljica ide zajedno u penziju i grade svoj zajednički dom (VIDEO)

Grupa prijateljica već je izgradila zadivljujuću prigradsku kuću u kojoj će sve zajedno otići u penziju

  • 12
drugarice kuca japan Printskrin: Youtube/条

U početku je 7 najboljih prijateljica iz Kine razgovaralo o zajedničkom penzionisanju kao o šali, ali su odlučile da "devojčice ne bi trebale čekati 30 godina", kako bi odredile gde će se povući i mirno živeti svoje penzionerske dane.

drugarice kuca japan Printskrin: Youtube/条

Kuća, koja se nalazi u prirodnom, prigradskom selu van Guangdžoua, koštala je oko 580.000 dolara da bi se pretvorila u savršeni dom za penzionere.

Moderna, troetažna kuća ima zajednički stambeni prostor u prizemlju, kao i privatne spavaće sobe na spratu. Tu je i čajana sa prozorima od poda do plafona, koji gledaju na polja riže, piše Buka.com.

Žene su se složile da svaka preuzme na sebe neku korisnu veštinu i obavezu, kao što je kuvanje, vrtlarstvo, tradicionalna kineska medicina i još mnogo toga, kako bi doprinele kući u celini, kada se penzionišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • (:

    12. jul 2019 | 17:11

    Auu miline... Pa ima li sta lepse kad si penzioner? Odlicna ideja i ja bih tako voleo kad omatorim... Al pitanje da li cu imati toliko prijatelja sa kojima zelim da delim krov nad glavom... :)

  • 🔴🔵⚪

    12. jul 2019 | 16:52

    Znao sam da nisu Srpkinje.

  • Beban

    12. jul 2019 | 17:21

    Puce svadja brzo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA