• 4

Dekici vrata od autobusa uhvatila nogu, pa ga vukao nekoliko metara

Starac prošao sa ogrebotinama a vozača su odmah suspendovali

  • 4

Starijeg Kineza autobus je vukao nekoliko metara pošto su mu automatska vrata uhvatila stopalo. Snimak nadzorne kamere, u južnom gradu Guandžou, pokazuje incident koji se desio 2. novembra. Starac je požurio da uđe u autobus u momentu kada je vozač zatvorio vrata i krenuo. Dedina noga je ostala zaglavljena i autobus ga je vukao nekoliko metara. Posebno užasna okolnost je ta što je stanica ograđena i čovek je završio priklešten između autobusa i ograde.

Nesrećnom čoveku je povređeno koleno i koža. Istraga je odmah pokrenuta što se završilo suspenziom vozača koji je vraćen na obuku.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Biljka

    Sta reci? U Beogradu je to postalo normalno, a vozac nije no kaznken. Govorim o mome slucaju i to u gradskom prevozu. Vozac dao gas, pa maglo zakocio a meni prilikom pada slomljeno koleno I zdrobljena potkolenica. Opetisana sam, a vestacenje osiguravajuceg drustva nije ni bilo, samo su putem papira utvrdili povredu deset posto iako su me ilekari hitne pomoci izneli iz autobusa i odvezli u Urgentni centar, a posle u klinicki centar, gde sam i operisana i lezala dva meseca. Policiju niko nije ni zvao, iako su bili u obavezi!

  • DARKO 100%

    Gledao sam jednu slicnu scenu u zemunu rec je o 83 trojci kad je vukla zenu jednu desetak metara a mozda i vise i smotala u onu krivinu u ul Nikolaja Ostrovskog sve varnice izbijale od njeng metalnog kaisa a horor za gledanje kad je bus skrenuo u tu ulicu i nju podbacio pod tockove i da nisu ljudi mahali rukama i zvizdali pregazio bi je tacno na pola sekunda falila ,bio je mrak inace a ona je mslo sporije izlazila iz busa dal je bila bolesna ili pijana to neznam i neznsm sta reci ali bilo je strasno gledati tu scenu

  • Ppnj

    Ovo je vest a nije vest što je u Beogradu već nekoliko dana totalni kolaps u saobraćaju!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima