• 25

Prošle godine "ferarijem", a ove je prevazišao sam sebe: Ovako gastarbajter nosi badnjak

Suvu hrastovu granu isekao je kako dolikuje po pravoslavnim običajima i uneo je u svoj dom

  • 25

Srpski gastarbajter u Švajcarskoj, Ljubiša Marunović, zaputio se besnom mašinom - luksuznim modelom Harli Dejvidsona pravo u šumu, a vratio sa badnjakom.

Suvu hrastovu granu isekao je kako dolikuje po pravoslavnim običajima i uneo je u svoj dom. Oni koji su prepoznali Srbina na ulici sigurno je da su bili oduševljeni, a Švajcarci su, verovatno bili pomalo zbunjeni.

Ipak, njegove komšije dobro ga poznaju i tako nešto su očekivali. Marunović je prošle godine učinio sličan podvig, ali ne na motoru.

Badnjak je tada doneo kući skupocenim ferarijem.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Spiridon

    Motor je ok a badnjaci su zaostali običaj. Hodati zorom po šumi kao avetinja i još nosati sekiru sa sobom. To je nekada možda i bila normalna i uobičdjena scena ali sada je 21 vek. Normalnije je videti motor nego badnjak.

  • Nska

    Sutra ce da naleti na nekog Velju Nevolju koji ce da ga izreketira samo zato sto se kurcio kako ima. Cuti covece, vozi taj motor i Ferari za sebe i uzivaj, ne navlaci gnev.

  • Atila

    Koliko uopšte ima pravoslavnih Srba koji nisu tek običajni pravoslavci? Ovaj mi ne izgleda nimalo religiozno i bogobojažljivo, pa je čak i minimum tih običaja prekršio. Nekad su Srbi vernici sve obeležavali u tišini, barem u Vojvodini, a sad sa ovima što su se dovukli je katastrofa. Ovo nije zlonameran komentar, sretno Badnje veče.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima