• 4

Poželeo je da bude najjači čovek sveta, danas on diktira pravila igre

Dmitrij Haladži je Ginisov rekorder čak 63 puta

  • 4

Dmitrij Haladži, ozbiljno je pomerio granice mogućeg.

Nošenje konja na leđima, prelaženje teretnih vozila preko tela, zakucavanje eksera rukama, samo su neke od supermoći koje ovaj Ukrajinac poseduje.

Na koje izazove nailazi ovaj snagator, pogledajte u videu iznad teksta.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    Ovo je smijesno ,prosle god u keniji na safariju ustrijelio sam nosoroga stavio ga na ledja i pjesacio 7 km....

  • DARKO 100%

    Odisej je svetu predstavio RAZUM kao najmoćnije oružje koje čovjek posjeduje. Tim “otkrićem” sredstvo za ostvarivanje određenog cilja postaje mudrost, a ne tijelo. Odisej savladava prepreke koje niko prije njega nije. Odolijeva pjesmi prelijepih sirena, preživljava brodolome, uspijeva pobjeći od kiklopa Polifema. Iako snažan i okretan borac, znao je da se sa Polifemom ne može fizički obračunati. Zato mu je dao vino pod čijim će ga dejstvom kasnije  oslijepiti kopljem. Prije toga, kad ga je Polifem pitao kako se zove, Odisej mu je rekao da se zove Niko. Tako je Polifem dozivao ostale kiklope u pomoć, ali kad su ga pitali ko mu je naudio, on je odgovarao Niko. Kiklopi su pomislili da je Polifem poludio pa su mu rekli da se moli Posejdonu. Od bezbroj primera iz skorije prošlosti u kojima se jasno očituje moć Odisejevog “oružja”moc uma i mentalne snage um caruje snaga klade valja

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima