≫ 

Sve o najskupljoj ljubavnici na svetu: Kako je Jana zaludela saudijskog princa i zaradila 4 miliona

Pored velike količine novca, princ nije hajio bogatstvo kako bi usrećio atraktivnu Ukrajinku

  • 34
Jana Orfejeva Foto: Instagram/yana.orfeeva

Ukrajinska manekenka Jana Orfejeva (21), koja je osvojila srce saudijskog princa, mami uzdahe muškaraca širom sveta. Naravno, ona je to znala da naplati, te po nekim navodim zarađuje nedeljeno čak 35.000 evra, što je čini najskupljom ljubavnicom na svetu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @yana.orfeeva on

Ruski mediji tvde da saudijski princ ima harem u koji "smešta" žene, a prema nekim navodima, Jana Orfejeva (pravo prezime joj je Vasilenko) zadržala se najduže u kući princa - dve godine.

 
 
 
View this post on Instagram
1/2/3🧐A post shared by @ yana.orfeeva on

Neki čak spekulišu da je do sada zaradila preko četiri miliona dolara tokom boravka u Saudijskoj Arabiji, a između ostalog, bila je zadužena i da mu pravi društvo kada princu dolaze gosti.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @yana.orfeeva on

Pored velike količine novca, princ nije hajio bogatstvo kako bi usrećio atraktivnu Ukrajinku. Naime, tu su bili skupoceni pokloni, kao i putovanja po egzotičnim mestima, o čemu svedoči i njen Instragram profil i posete Londonu, Kapriju, Sejšelima, Meksiku, Alpima itd.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @yana.orfeeva on

Jana je poreklom iz ukrajinskog grada Čerkasi, a prijatelji i saradnici je opisuju kao ljubaznu i dobru osobu, ali i razmaženu.

Takođe, neki smatraju da je "izuzetno" pragmazična.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @yana.orfeeva on

- Uspela je pametno da odigra i obezbedi budućnost - kaže jedna njena prijateljica, dodavši da ima savršeno telo.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pp

    4. februar 2020 | 23:12

    Napišite lepo prostitutka, ne ublažavajte.

  • Momo

    4. februar 2020 | 23:15

    U moje vreme naziv za ovakve je bio k..va ili ti prostitutka, samo sto je na vecem Level-u, a sada da ne bi bile to izmislili su neke druge nazive jos im se i dive... Sta li je ona to naplatila i kako je se to snasla ja se pitam...

  • Marko cg primorje

    4. februar 2020 | 23:28

    Nekada u Parizu prestonici svijeta raznorazni titulari markizi ,grofovi. perovi..plemici visokog roda ..plave krvi smatrali su sve preko 19 god matorom djevojkom...bio je jedan razuzdani svestenik iz Balzakove price koji je svaku lijepu mladu sluzavku otpustao kad napuni 19 god😂 Na Izdrzavanje mladih kurtizana trosena su citava bogatstva ..mlade dame tada su imale kocije sa raznoraznim grbovima i simbolima pa poluotvorene ...otvorene kocije za pardiranje Jelisejskim poljima Bulonjskom sumom...sada dobijaju cabriolete limuzine sve je isto stotinama godina unazad...Sve one su zavrsile tragicno luksuz i sreca trajali su kratko..jer zenska ljepota je kratko traje ..kao ruza ☺ ne osudjujem ih...sve sto je lijepo je skupo...ljepota svakako prodje ...sto da je ne unovce ako postoji potraznja... zenski moral? To su izmislile ruzne zene☺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA