Scena kao iz Diznijevog crtaća: Pas i mačka rame uz rame uživaju u posmatranju ptica

Izreka „slažu se kao pas i mačka” ne važi u ovom slučaju, jer ovo dvoje su prava-pravcata braća

  • 0

Kada su se bigl Bo i mačak Džasper prvi put upoznali, nisu bili sigurni šta da misle jedan o drugom. Štene je bilo plašljivo u prisustvu mačke, dok, sa druge strane, Džasper nije bio siguran da li može da veruje mladom biglu. Ipak, vrlo brzo su postali najbolji prijatelji.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
We do love each other #boandjasper #beaglesofinstagram #bothebeagle #bothelemonbeagle #beaglesofinstaОбјава коју дели 𝐁𝐨 🍋🐶 (@bo_thelemonbeagle) дана

- Džasper je bio veoma oprezan sa Boom u početku. Nije mu prilazio i posmatrao ga je iz daljine, sve dok mu jednoga dana nije prišao i obgrlio ga rukom - kaže njihova vlasnica Lisa Olsen-Plamer za The Dodo, dodajući da je Bo verovatno tako naučio da uradi zagrljaj.

Otada su nerazdvojni. Stalno se igraju, ali, kao i sva braća, ponekad se posvađaju. Njihova „mama” Lisa ističe da su oni tihi i spokojni trenuci koje provode zajedno, u stvari, najdragoceniji. Kada se ne koškaju, uživaju u tome da sede na kauču i posmatraju ptice u dvorištu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
We play all day. #boandjasper #beaglesofinstagram #bothebeagle #catdogloveОбјава коју дели 𝐁𝐨 🍋🐶 (@bo_thelemonbeagle) дана

Jedan od tih dirljivih trenutaka jeste i onaj koji je Lisa zabeležila kamerom svog telefona, kada se Bo popeo na naslon od kauča i pridružio svom mačjem bratu, kako bi zajedno uživali u prizoru još jednog sunčanog dana.

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA