≫ 

Bizarni trend na TikToku: Glume da imaju epi-napad, tresu se, pa odjednom počnu da tverkuju

Mnogi su rekli da je izazov uvredljiv i ni malo smešan

  • 3
novi Trend TikTok Foto: tiktok/diegomartir

Na TikToku proteklih dana pojavio se nov, kontroverzni trend, zbog čega su se njegovi učesnici našli na meti kritika.

Među njima su i Diego Martin (16) i Hejli Orona (17), dve zvezde sa ove platforme. Oni su kritikovani jer su glumili napade u onome što mnogi nazivaju "Napad izazov".

Fanovima se nije svidelo što su pratili novi trend, a njihov video nazvali su uvredljivim i ni malo smešnim, pogotovo za one koji imaju epilepsiju i napade, ili imaju člana porodice koji je preminuo usled napada.

@diegomartir🙁💔♬ something traumatic - courtneyleehewitt

Na snimcima se vidi kako ljudi govore u kameru da im se dogodilo nešto traumatično ili se snimaju dok glume napad, onda odjednom počinju da igraju ili tverkuju.

Video: Izazovna koreografija je ovu devojku mogla da košta života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dodod

    24. april 2020 | 11:01

    Ja ne vjerujem cime se djeca bave?! Izadjem vani, vidim 2 djece hodaju, slusalice u usima i uopste ne pricaju. Udjem u bus, ista prica. Ispred zgrade nema djecije galame, fudbala... Samo budu u stanu i snimaju se, ne mare sto im je u pozadini razbacana garderoba i nenapravljen krevet. Djeca se ponasaju kao roboti a takva su im i osjecanja. A u stanju su cijeli dan da budu gladna ako im neko nesto ne napravi da jedu. Ovo je jedan veliki poraz za ljudski rod 😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA