≫ 

Pogledajte kako bugarski premijer pevuši makedonsku pesmu "Korona ćao"

Popularni makedonski duet Mitevski i Dac obradom italijanske partizanske pesme traže povratak u kafane, zagrljaje i plažu bez socijalne distance

  • 0
Bojko Borisov, premijer Bugarske, plenarna sednica Foto: Vlada RS/Slobodan Miljević

Premijer Bugarske Bojko Borisov objavio je na svom Fejsbuk profilu kako sluša makedonsku pesmu "Korona ćao" dok se vozi pred početak policijskog sata.

- Samo sopstvenom voljom, duhom i disciplinom prebrodićemo korona virus. Zahvalan sam svim makedonskim građanima koji se pridržavaju preporuka. Samo teko ćemo da se vratimo normalnom životu. Zahvaljujem i Aleksandu Mitevskom i Draganu Spasovu-Dacu. Severna Makedonija može da računa na našu podršku - napisao je Borisov.

Popularni makedonski duet Mitevski i Dac obradom italijanske partizanske pesme traže povratak u kafane, zagrljaje i plažu bez socijalne distance.

- Fali mi družba, fali mi gužva - pevaju Mitevski i Dac na melodiju pesme "O, bela ćao" poručujući da ne mogu da dočekaju da i koroni kažu "ćao".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA