≫ 

Potrošili 100.000 evra da saznaju pol bebe: Mnogi ovaj potez nazvali kičom, snimak gledali milioni

Jedna od najviših zgrada na svetu zasvetlela je u plavoj boji

  • 4
Anas i Asala Marvah Printscreen/Instagram/Anas Marwah

Žurke na kojima budući roditelji saznaju pol bebe postale su veoma popularne širom sveta, a pojedinci su ih shvatili baš ozbiljno, pa se utrkuju čija će biti originalnija i raskošnija. Od juče imamo "pobednike". Naime, Anas i Asala Marvah, bračni par influensera iz Emirata, koji su rodom iz Sirije, odlučili su da im jedna od najviših zgrada na svetu otkrije pol bebe.

Oni su platili oko 100.000 evra kako bi čuvena Burdž Kalifa u Dubaiju zasvetlela u plavoj ili roze boji, u zavisnosti da li je njihova druga beba bata ili seka.

Čitav događaj su, naravno, zabeležile kamere, a snimak koji su postavili na svojim kanalima pogledalo je više desetina miliona ljudi. I dok su im mnogi čestitali na tom što čekaju dečaka, bilo je mnogo više onih koji su ih napadali zbog ovog čina, ističući da "bacaju pare" i da se bezrazložno bahate.

- Veći kič nisam videla - komentarisala je jedna korisnica Twitter-a.

Najviše kritika dobili su zbog činjenice da su rodom iz Sirije.

- Pa da, dok desetine hiljada Sirijaca spava pod zvezdanim nebom, ili se davi u morima pokušavajući da stigne do sigurne luke bežeći od rata, neki tamo troše stotine hiljada da saznaju pol deteta. Stvarno gnusno - nizali su se komentari.

Lokalni mediji ističu da postoji mogućnost da porodica Marvah nije morala iz svog džepa da plati ovaj spektakl, već da su potpisali ugovor sa gradom i da je ovo kompenzacija za njihovu promociju Emirata na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA