≫ 

Vilijam i Kejt čestitali rođendan Hariju fotkom na kojoj su njih troje nasmejani: Na njoj nema Megan

Braća navodno nisu razgovarala dva meseca nakon Megzita

  • 3
Megan Hari Vilijam Kejt Foto: Tanjug/AP

Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt čestitali su danas na Instagramu rođendan Vilijamovom bratu Hariju, fotografijom na kojoj su njih troje u dobrom raspoloženju, a svrha takve objave po svoj prilici je da opovrgne uverenje javnosti da dvojica braće više nisu u dobrim odnosima.

Na fotografiji, ipak, nema Harijeve žene Megan.

 
 
 
View this post on Instagram
Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! 🎂🎈A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Na snimku, načinjenom pre tri godine na jednoj atletskoj stazi u Londonu, Hari se može videti kako Vilijama i Kejt pobeđuje u trci, a svi troje imaju osmehe na licima.

Kako ističe londonski "Dejli mejl", do takvog iskazivanja porodičnog zajedništva dolazi posle navoda da nekada nerazdvojna braća dva meseca nisu razgovarala posle takozvanog "Megzita" - odnosno odluke Harija i njegove supruge Megan da se povuku sa svojih dužnosti kao članova kraljevske porodice - ali su neki odmah primetili da Megan nema ni na jednoj od objavljenih fotografija.

Prince Harry, Meghan Markle, Princ Hari, Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Tvrdnje o zavadi između braće iznete su u nedavno objavljenoj zajedničkoj biografiji Harija i Megan, čiji je naslov "Pronalaženje slobode".

Prigodnim fotografijama, Hariju su 36. rođendan na društvenim mrežama potom čestitali i njegova baka, kraljica Elizabeta II, kao i otac, princ Čarls.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • svetlana

    16. septembar 2020 | 19:20

    Hari je emotivac,kao majka, prinveza Dajana, a Amerikanki je samo položaj i novac u glavi, teško njemu, neće proći dobro, ona ga iskorišćava za svaki način zarade, što kraljevska potodica ne odobrava, jer, kako sam skoro pročitala, kruna i titule se ne prodaju, oduvek bilo. Mislim da će njemu to kad tad dozlogrditi, i tu će biti kraj za taj brak, žao mi samo deteta, ali teško je to razumeti, mi smo ipak običan svet, pozdrav

  • montenegringo

    15. septembar 2020 | 14:52

    Slika govori hiljadu rijeci, bježi heri

  • eNL

    15. septembar 2020 | 14:06

    pa da...Megan je slikala foto eto objašnjenja Eh kad se rode papučari tako mu je to.😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA