Nova teorija kruži u regionu: Simpsonovi predvideli Dritana Abazovića?

Na Tviteru se pojavila fotografija iz animirane serije "Simpsonovi" koja neodoljivo podseća na lidera koalicije "Crno na bijelo"

  • 1
Dritan Abazović Printskrin: Youtube/Crno na bijelo

Korisnici društvenih mreža u regionu poslednjih dana sve više govore o tome kako jedan lik iz Simpsonovih neodoljivo podseća na crnogorskog političara Dritana Abazovića, te da je ovo dokaz da su Simpsonovi bukvalno predvideli sve.

Na fotografiji koja fanove Simpsonovih neverovatno podseća na Abazovića prikazan je mlađi sin Neda Flendersa, religioznog komšije Homera Simpsona.

- Moguće je, kad su predvideli koronu, što ne bi i Dritana - samo je jedan od komentara na ovaj post.

Podsetimo, poslednjih godina sve više se priča o tome kako u seriji Simpsonovi možemo da vidimo šta nas čeka u budućnosti.  Kreatori ove popularne animirane serije pedvideli su da će Donald Tramp da postane predsednik SAD, ali i epidemije ebole i korone, kao i nastup Lejdi Gage na Superboulu.

Predvideli su i da će Tom Henks završiti u izolaciji, da će se pojaviti stršljeni ubice, ali i jednog od dobitnika Nobelove nagrade...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • FreeCG

    24. septembar 2020 | 22:24

    Da se sad održe izbori u CG, Dritan bi imao apsolutnu većinu! Srbijanci, ono što je Milo mislio pa razzdvojio CG, Dritan je ujedinio, a vi sa vašim VIĐITE kako ćete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA