• 8

Šta predstavlja hologram na vašoj ličnoj karti

, Telegraf

Svi je nosimo u novčanicima, a malo ko zna ...

  • 8

Retki zaista znaju šta se nalazi na hologramu na našim ličnim kartama. Kako bismo dobili odgovor na ovo pitanje posetili smo jedno od najstarijih zdanja prestonice koje diše duhom prošlog veka, istorijom i znanjem. Istoričarka umetnosti, Bojana Ibrajter Gazibara nam je ovu misteriju razotkrila. Ovo niste znali.

Šta predstavlja hologram na ličnim kartama saznajte u videu na početku teksta.

Video: Šetnja Kalemegdanom i otkrivanje tajni Beograda: Rimski bunar, Vojni bunker, Veliki barutni magacin

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svi znamo

    Zašto nije vraćena kruna?Kragujevčani su vratili krunu na spomeniku palim Šumadincima.Očigledno nekom ne odgovara.Morale bi da se menjaju lične karte.Da li samo to?Kada je počela zamena LK i uvođenje novih, ko je "držao" MUP.

  • Grigorije M. Milićević Micko

    Gvozdena kruna kralja Petra Prvog nije ni izgubljena ni pretopljena, kako se to kaže u ovom TV prilogu. Kruna se nalazi u Istorijskom muzeju Srbije, a kustos zadužen za nju bio je, sve do svoje smrti, istoričar Djordje Mitrović. Sada o kruni vodi brigu neki drugi kustos. Proverite ovo, pa obavestite tu gospodju. Kad je već istoričarka umetnosti, nije loše da sazna taj podatak.

  • Stefan

    Vratiti krunu Kralja Petra što pre! Vratiti se sebi i svojoj istoriji. Ako se ne stidimo svog slanog Kralja?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima