Bez jedne reči zasmejava ljude i zarađuje ogromne sume: Kabi Lejm obara rekorde na TikToku

Ovaj zanmiljvi mladić rekao je da je njegova jedina želja da majci kupi kuću

  • 7
Khaby Lame Printskrin: Instagram/khaby00

Zvezda društvene mreže TikTok Kabi Lejm je za vrlo kratko vreme stekao ogromnu popularnost, iako u svojim objavam ne izgovara nijednu reč. Njegova "specijalnost" jesu jedinstveni videozapisi na kojima snima svoje reakcije na čudne i beskorisne trikove drugih korisnika TikToka.

Rođen je 9. marta 2000. godine u Senegalu, ali je njegova porodica odlučila da se preseli u Italiju 2001. godine. Kabi je odrastao u iznajmljenom stanu koji je njegovoj porodici pronašao centar za socijalni rad, te je nakon završene srednje škole iznajmio stan i počeo raditi u velikoj kompaniji za proizvodnju kompjuterske opreme, piše Klix.ba.

On je, navodno, posao izgubio u martu 2020. godine te je, uprkos činjenici da mu je otac tražio da se ponovo zaposli, odlučio da se useli nazad u porodičnu kuću i počne sa snimanjem videa za TikTok.

Ipak, slava nije došla odmah. Dočekao ju je tek početkom aprila 2021. godine, kada je počeo snimati video snimke koji prikazuju njegove reakcije na čudne i beskorisne trikove koje korisnici TikToka redovno dele na ovoj platformi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Khaby Lame (@khaby00)

Njegovi videozapisi su vrlo brzo postali viralni pa danas broji više od 90 miliona pratioca na TikToku, što znači da je na ovoj platformi popularniji od Kylie Jenner (33,4 miliona), Dwaynea the Rocka Johnsona (37 miliona) i Willa Smitha (57,8 miliona).

Njegov uspjeh nije prošao nezapaženo - brojne velike kompanije već mu nude saradnju.

Iako već zarađuje velike sume novca, Kabi je rekao kako još uvijek nema dovoljno za ostvarenje njegovog najvećeg sna.

- Želeo bih da kupim kuću svojoj majci, ali još uvek nisam zaradio dovoljno. Siguran sam da ću uskoro moći ostvariti svoj cilj - naveo je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Гаргамел

    18. jul 2021 | 08:30

    Човек без иједне изоворене речи објашњава колико је неколицина људи на западу дебилна па се одушевљава глупостима које неко снима ... у овом случају деструктивно понашање особе која наводно не може да смести ТВ апарат у аутомобил .

  • Ture

    18. jul 2021 | 09:03

    Ccc,kad ce vise smak sveta da nas vrati u kameno doba..

  • Cela

    19. jul 2021 | 11:23

    Nije problem u njemu nego u ovcama koje sve prate i žive na društvenim mrežama a pored njih pravi život samo prolazi...99% objava na društvenim mrežama pogotovu instagramu i tik-toku su glupost i obmana.Ali ovce to ne kapiraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA