Izraz lica devojčice već 8 godina zabavlja ljude: Jedan od najviralnijih mimova stavljen na aukciju

Video devojčica pregledan je 20 miliona puta, a fotografija Kloine reakcije postala je jedan od najviralnijih mimova u istoriji interneta

  • 0
Dete devojčica Chloe

Foto: Instagram/chloeclem

Fotografija devojčice koja je 2013. godine postala internet senzacija, stavljena je na aukciju i prodaje se za nekoliko hiljada dolara.

Kloi Kelm, danas ima deset godina, a postala je poznata kada je njena majka snimila reakciju tada dvogodišnje devojčice dok joj saopštavala da idu u Diznilend.

Mnoge je njen netipični izraz lica zabavio, a ubrzo je postao glavni mim za sve situacije u kojima su korisnici društvenih mreža želeli da pokažu zabrinutost.

Fotografija je nakon osam godina stavljena na aukciju, a ko je bude kupio dobiće NFT token, koji će potvrditi da poseduje originalnu digitalnu fotografiju.

NFT omogućava kupcu da poseduje vlasništvo nad delom i omogućava kreatorima viralnih fotografija i tvitova da prodaju svoje delo.

U mnogim slučajevima, kreator i dalje zadržava autorska prava na delo, dok kolekcionari poseduju dokaz da kod sebe imaju originalnu fotografiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Staci Taylor (@staci.taylor.aesthetics)

 

Viralni video napravio je bum na internetu

 

Kloina majka objavila je 2013. godine na internetu snimak iz automobila, na kojima se vidi reakcija njene dve ćerke kada im je saopštila da idu na putovanje u Diznilend.

Jedna od ćerki Lili, počela je da plače, dok je reakcija druge ćerke Kloi izazvala oduševljenje svih. Devojčica je pogledala u stranu i napravila netipičan izraz lica, za kojim su poludeli svi na internetu.

Video je od tada pregledan 20 miliona puta, a fotografija devojčicine reakcije postala je jedan od najviralnijih mimova u istoriji interneta.

- U to vreme kad god uđem na Tamblr, viđala sam samo mimove sa likom moje ćerke. Bilo mi je jako čudno. Članovi naše porodice i prijatelji stalno su mi slali nove mimove, čak mi i danas to često šalju - rekla je za BBC Kloina majka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aq Ra ❤ (@editsbyaqra)

 

Osam godina kasnije porodica iz Jute, odlučila je da proda fotografiju, a početna cena je 15.000 dolara.

- Nakon što smo naučili kako funkcioniše NFT, odluku o prodaji fotografije doneli smo veoma lako. Ovo je divna šansa za njene fanove, koji vole njen mim da ga kupe samo za sebe. Čak je i Kloi rekla da joj je to super ideja - rekla je njena majka.

Ona je rekla da će novac od prodaje iskoristiti za Kloino školovanje.

Prodavanje viralnih fotografija i snimaka nije retkost. Veliku pažnju privukla je prodaja najviralnijeg videa "Čarli bit me" koji je u maju stavljen na aukciju.

Pogledajte kako meme zvezde izgledaju danas

Još jedan mim devojčice koji koristimo kada "smišljamo pakost" nedavno je prodat za vrtoglavih 473.000 dolara.

Video: Ova devojčica kao da je rođena na daci za surf: Ima 7 godina i neverovatan talenat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA