≫ 

Sve Titove ljubavi: Evo šta je bio njegov tajni afrodizijak

Doživotni predsednik Jugoslavije je nesumnjivo voleo žene, a one su njega obožavale. Imao je nekoliko brakova i nebrojeno ljubavnica

  • 21

U emisiji Telegraf TV-a, "OVO NISTE ZNALI", otkrivamo vam priče koje samo retki znaju, vodimo vas na zaboravljena mesta i razotkrivamo vam čuda za koja sigurno niste znali.

Tokom života Josipa Broza Tita nije smelo da se govori o njegovom privatnom životu, a danas on spada u jednu od najkontraverznijih ličnosti čije pojedinosti, posebno one u vezi sa ženama i ljubavima i dalje zanimaju sve generacije.

Ko su bile žene koje su obeležile život Josipa Broza Tita i šta im je bilo zajedničko? Ko je dama koju je jedino voleo i koja je bila tajna njegove muževnosti bez obzira na godine, otkrivamo vam u  današnjoj emisiji "Ovo niste znali".

U videu na početku teksta saznajte sve o ljubavima Josipa Broza Tita i koji je tajni afrodizijak koristio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Василије

    5. oktobar 2021 | 23:40

    Тито је личност која персонификује сво зло које је снашло наш народ у 20. и 21. веку. Он нас је убијао у рату, што Првом, што Другом светском. Он нас је убијао и у миру, побивши нашу интелигенцију и домаћине од 1945. до 1948. године. Он нас је побратимио са исламским земљама са којима никакве историјске и културолошке везе нисмо имали. Он нам је распарчао историјску отаџбину. Он је спасио од казне наше највеће џелате након рата. Он је створио околне антисрпске републике у никад постојећим границама. Он је формализовао црногорску нацију. Он је прогонио нашу СПЦ. Он је легализовао абортус. Он је протерао Светог Саву из школских учионица. Он је успоставио удбу у сваком селу. Он је убио првог борца за слободу у Европи у Другом светском рату. Он је довукао са собом у Србију багру најгоре врсте која је запосела места некадашње истинске елите, а која је иза себе оставила потомство у виду најгорег антисрпског шљама. Он је први разрадио систем медијске манипулације. Он је први укинуо Србима грађанска права и слободе. Он је први разрадио до танчина дискриминацију над онима који нису у владајућој партији. Он је први отворио границе и рекао народу да иде из земље ако му се не свиђа. Он је успоставио партијско и рођачко запошљавање. Он нас је перфидно терао да не будемо Срби, већ нешто друго. Он је створио култ личности којој нико не сме да приговори. Он је први покушао да убије свако достојанство у српском човеку. Зато све непријатељске идеологије према Србима и Србији стају у једну - титоизам.! 😏

  • vanzemljak

    5. oktobar 2021 | 19:23

    Možete sada da pišete šta hoćete ali Tile je bio pravi vođa 20 miliona ljudi. Bio je veliki i ostaće u istoriji zapisan.

  • Срб

    5. oktobar 2021 | 19:00

    Његов афродизијак је јавни а не тајни а то је убијање Срба

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA