≫ 

U kombi uložili brdo novca da naprave dom iz snova, za te pare mogli garsonjeru da kupe: Kako vam se čini?

Iako su u početku planirali da ulože oko 23.000 evra, krajnji ceh je izašao gotovo 28.500 evra, ali kažu da je vredelo svaki uloženi cent

  • 5

Mladi par iz Velike Britanije uložio je u renoviranje kombija neverovatnih 28.000 evra i od njega su napravili svoj dom iz snova. Iako bi za taj novac mogli da kupe, recimo, garsonjeru na obodu Beograda, ovaj par je pokazao da to što su uložili neverovatnu svotu u četvorotočkaša zaista nema cenu. Uskoro ćete shvatiti i zašto.

Naime, Liv i Lev kupili su Mercedesov kombi, koji je prešao oko 110.000 kilometara i krenuli sa svojih deset prstiju od njega da prave pokretnu kuću. Kombi su kupili u februaru prošle godine i platili ga 13.000 evra.

Potom su krenuli sa ozbiljnim radovima. Iako su u početku planirali da ulože oko 23.000 evra, krajnji ceh je izašao gotovo 28.500 evra, ali kažu da je vredelo svaki uloženi cent.

Na svom TikTok nalogu, gde ih prati više od 125.000 ljudi naveli su da su veoma zadovoljni kako je sve ispalo.

- Stvarno smo srećni sa konačnom cifrom, jer smo mislili da će nas na kraju koštati mnogo više - kažu Liv i Lev.

Oni su objasnili i kako su došli na ideju da ovo urade. Kako kažu, u novembru 2019. su odlučili da promene život iz korena, napustili su dom u Londonu i krenuli u avanturu po svetu.

- Imali smo velike planove za ovaj put i napravili smo nalog @2bags1trip gde ćemo dokumentovati sve sa putešestvija, za koje smo verovali da će trajati dve godine. Stigli smo do Indije, Kambodže, Vijetnama, Mjanmara, Filipina... A onda je krenula korona i čitav svet se zatvorio - objasnili su Liv i Lev.

To se dogodilo petog meseca njihovog putovanja, a kako su već rekli, plan je bio da putuju dve godine.

- To je značilo da moramo da se vratimo kući. Verovali smo da će biti kratko, ali godinu dana kasnije i dalje smo bili tu - navode.

U međuvremenu su otvorili dve radnje, a onda su se predali sređivanju kombija.

U kombiju se našla i mala moderna kuhinja, u kojoj postoji čak i mala rerna, a imaju čak i frižider. Takođe, iako nemaju mnogo prostora, imaju baš dosta nameštaja unutra.

Ispod kreveta mogu da smeste mnogo ličnih stvari. Imaju i dva stočića - jedan na preklop unutra, a jedan spolja, i tu uživaju kada je napolju sunčano.

Iako ne mogu da se isprave u kombiju, kažu da ga obožavaju.

Sada u svakom trenutku mogu da krenu na put, čak i u inostranstvo i da ne brinu gde će jesti i spavati. Jedino što će im možda biti problem to što nemaju kupatilo...

Na mrežama su pobrojali pozitivne komentare, a kako se vama čini njihov projekat? Pišite nam u komentarima.

Video: Njihova ljubav je večna a uspomene nezaboravne: Baka i deka influenseri putuju svetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA