≫ 

Nestvaran snimak: Lažni dostavljač hrane, usred bela dana, čekićem razbija Bugati da bogatašu ukrade Roleks

Abdula F. Al Basman, poznat po objavljivanju fotografija svojih sportskih automobila, bio je meta napada dok se vozio po centru Londona i nosio platinasti sat Roleks Dejtona

  • 0
Bugatti Chiron "Les Legendes du Ciel" Foto: Bugatti

Potresan snimak prikazuje trenutak u kojem lopov odeven poput lokalnog dostavljača hrane čekićem razbija Bugatti Chiron vredan 3 miliona funti u pokušaju da ukrade Roleks kuvajtskog bogataša.

Abdula F. Al Basman, poznat po objavljivanju fotografija svojih sportskih automobila, bio je meta napada dok se vozio po centru Londona i nosio platinasti sat Roleks Dejtona, u blizini Hajd Park Kornera. Lopovi udaraju nekoliko puta u automobil pre nego što on brzo odlazi i cela misija propada.

Još jedan vozač - takođe u odeći dostavljača hrane - vozi uz lopova dok oni beže s mesta događaja. Policija veruje da bi ovaj incident mogao biti povezan s napadom na drugog muškarca u 40-ima kojem je takođe ukraden sat u Mejferu istog dana. Nakon pokušaja krađe, može se videti kako ljudi pomažu da Al Basman izađe iz razbijenog sportskog automobila.

Veruje se da se kuvajtski plejboj, koji je boravio u hotelu Berkli, našao na meti nakon što je na društvenim mrežama objavio slike svojih superautomobila i skupih satova. Jedan svedok rekao je kako su dva lopova ujutru bila u hotelu i osoblje im je reklo da siđu s pločnika.

- Kad je Abdula otišao s Bugatijem, počeli su da ga prate sve do Hajd Park Kornera. Jedan od njih je zatrubio što je pretpostavljam bio signal za početak napada. Pretpostavljam da su čekali raskrsnicu za koju su znali da će crveno svetlo trajati dugo, kako bi imali vremena da napadnu".

- Policija istražuje izveštaj o pljački koja se navodno dogodila u ulici Kurzon, Mejfer, oko 16:50 sati u nedelju, 21. avgusta. Čovek u dobi od 40 godina je prijavio da su ga napala dvojica muškarca koji su mu ukrali sat. Takođe smo svesni video snimka koji pokazuje pokušaj pljačke u blizini Park Lejna otprilike u isto vreme incidenta. Veruje se da su incidenti povezani - rekao je portparol policije.

Video: Najskuplji automobili na svetu krstarili ulicama Beograda: Turneja luksuznih kola stigla do Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA