Venčanje na prvoj liniji fronta: Ukrajinska snajperistkinja "Jovanka Orleanka" se udala, par se upoznao u ratu

Muž snajperistkinje je vojnik Jevgenij Stipanjuk

  • 17
Evgenia Emerald, venčanje Foto: Instagram/emerald.evgeniya

Na Dan branitelja, nacionalni praznik u Ukrajini, snajperistkinja Evgenija je izgovorila sudbonosno "da" i to na prvoj liniji fronta.

Čuvena ukrajinska snajperistkinja, oficir Oružanih snaga Ukrajine Evgenija Emerald, koju zovu i "Jovanka Orleanka", udala se za svog izabranika, takođe vojno lice. Par se venčao na prvoj liniji fronta u Harkovskoj oblasti. Svečanu ceremoniju vodio je general.

Mlada je bila u beloj haljini, a mladoženja u vojnoj uniformi. Za buket je imala klasje pšenice. Par se venčao na prvoj liniji fronta, 14. oktobra na Dan branitelja, koji se poklopio sa mladoženjinim rođendanom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

- Danas sam zvanično postala žena jednog vojnog lica. Desilo se to na prvoj liniji fronta, a general Oružanih snaga Ukrajine nas je slikao. Ne mogu da zamislim savršenije venčanje! - napisala je Evgenija Emerald na Instagramu.

Evgenia Emerald, venčanje Foto: Instagram/emerald.evgeniya

Mladoženja snajperistkinje je vojnik Jevgenij Stipanjuk, koji takođe služi u redovima Oružanih snaga Ukrajine.

Par se upoznao nakon početka "specijalne vojne operacije". U avgustu je Emerald objavila da su se ona i njen izabranik verili.

Poznato je da se pre početka rata Evgenija Emerald bavila nakitom. Sa početkom sukoba, priključila se odbrani, a potom i puku specijalnih snaga "Safari".

Video: Snimak eksplozije na Krimskom mostu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • As

    17. oktobar 2022 | 22:22

    Pogledajte sve slike Ukrajinskih vojnika,muskaraca i zena. Pogledajte na TikToku video zapise o Ukrajinskim vojnicima. A onda pogledajte zarobljene ukrajinske vojnike. Zarobljeni ukrajinci su normalni ljudi koje srecemo svaki dan na ulici dok su u medijskim slikama i na TikToku svi vojnici kao Holivudske zvezde,visoki,atletske gradje i prelepi. Cista propaganda.

  • Перагеније

    17. oktobar 2022 | 22:12

    Хахахаха, старлета, а можда и певачица - биће да је западњаци зову "наташа"...

  • Перагеније

    17. oktobar 2022 | 22:36

    Западњачка пропаганда и цинизам на врху. Те девојке (Украјинке и Молдавке) већ 30 година називају "наташом". Био је и виц кад један Енглез нуди свом другару Амеру "своју наташу" за провод... ТО је, што се њих тиче, и статус Зеленског - потрошна роба која се на крају пусти низ воду... ТУЖНО, али заслужено.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA