≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Misica ostavila luksuzan život i vratila se da živi na selu: Sada radi od jutra do mraka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hamanat je modelingom počela da se bavi 2016. godine, ubrzo je postala mis Malaike, potom i mis Gane, da bi godinu dana kasnije učestvovala na izboru Miss Universe Africa

  • 2

Nakon što je učestvovala na više takmičenja za mis, bila model za poznate brendove, Hamanat Montija počela je da živi život kakav nije poznavala ranije.

Ova lepotica obrela se u luksuzu i upoznala svet kakav verovatno nije ni znala da postoji u vreme kada je odrastala na selu. Njena karijera bila je uspešna i delovalo je kao da će nastaviti uzlaznom putanjom, ako, kada govorimo o uspehu, mislimo na život u velikom gradu, novac i rad sa velikim brendovima...

Modelingom je počela da se bavi 2016. godine, ubrzo je postala mis Malaike, potom i mis Gane, da bi godinu dana kasnije učestvovala na izboru Miss Universe Africa.

Njena lepota i šarm otvorila su joj mnoga vrata, te je morala da napusti selo u kom je odrasla i da krene da živi potpuno drugačijim životom. Međutim, u jednom trenutku je shvatila da život na visokoj nozi nije za nju i ponovo se vratila na rodnu grudu.

Kako pišu lokalni mediji, razvod od supruga, oca njene dve ćerkice, naterao ju je da se zapita da li ovakav život želi da živi.

Suočila se i sa finansijskim problemima, jer u jednom trenutku nije zarađivala dovoljno da bi pokrila troškove luksuznog života na kakav je njena porodica navikla. U trenutku najveće krize je prelomila i odlučila da se vrati običnom životu, seoskom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by H A M A M A T (@iamhamamat)

Hamanat je spakovala svoje stvari i sa ćerkicama se vratila u selo u Gani. Pobegla je daleko od luksuznog života koji ju je navodio da zaboravi svoje korene i odakle potiče.

U početku joj nije bilo ni malo lako. Rođaci su joj donosili hranu, pomagali joj da počne život ispočetka... Prijatelji koje je upoznala u gradovima ne samo da joj se nisu javljali i ponudili pomoć, već su je ismevali i vređali jer je odlučila da se vrati na selo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by H A M A M A T (@iamhamamat)

Srećom, lepoticu iz Gane ovo nije pokolebalo. Počela je da razmišlja šta je to čime bi mogla da se bavi da bi svojoj deci pružila pristojan, ali srećan i ispunjen život. Shvatila je da većina meštana njenog sela živi od proizvodnje ši putera, i sama se uključila u proizvodnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by H A M A M A T (@iamhamamat)

Trebalo joj je vremena da nauči kako se ši puter pravi, ali onda je otišla korak dalje i počela da pravi proizvode čiji je glavni sastojak upravo ši. Nije prošlo mnogo pokrenula je sopstveni biznis i napravila brend, koji je uskoro postao poznat u svetu.

Kako pišu lokalni mediji, svakog dana dobija na stotine porudžbina, što je pomoglo njenoj firmi da se razvije i da postane deo ekonomskog foruma Afrike.

Video: Bogdan smuvao prvu pratilju sa izbora za mis: Nova Bogdanovićeva devojka je bombetina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Djole

    1. mart 2023 | 23:18

    I ja bih se vratio vrlo rado sa njom na selo! Nadam se da njeni u Africi nemaju ništa protiv mene, belog crnca!

  • hamanat montija

    28. februar 2023 | 22:28

    ili hamamat montia

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA